Työnhakuvalmennukset

TE-palvelut Hyvän tuloksen tekijät 7

Työnhakuvalmennuksista tiedotetaan nyt Varsinais-Suomen TE-toimiston verkkosivuilla.

Työnhakuvalmennuksessa opit hakemaan työtä tavoitteellisesti ja itsenäisesti. Valmennuksessa opit arvioimaan omaa osaamistasi ja muotoilemaan sen työhakemukseksi ja CV:ksi. Miten yritykset rekrytoivat henkilöstöä? Valmennuksen jälkeen tiedät myös, mistä löydät tietoa työmarkkinoista, yrityksistä ja työpaikoista. Opit myös käyttämään sinulle parhaiten soveltuvia työnhakukanavia.

Työnhakuvalmennus voi sisältää

  • itsenäistä tiedonhankintaa ja ohjausta tiedon lähteille,
  • keskusteluja omasta osaamisesta ohjaajan kanssa,
  • työhakemuksen ja ansioluettelon kirjoittamista ohjatusti.

Työnhakuvalmennukset kestävät yleensä 1-10 päivää.

Varsinais-Suomen TE-toimiston asiakkaana voit osallistua valmennuksiin

Tutustu alla oleviin valmennuksiin. Kiinnostuitko? Kaikki edellyttävät ennakkoilmoittautumista. Toimi näin: ilmoita yhteystietosi ja toivomasi valmennuksen nimi ja alkamisajankohta osoitteella kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi. Kirjoita otsikkoon teksti ”työnhakuvalmennus”, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös olla yhteydessä suoraan lähimpään TE-toimiston toimipaikkaan.

Omatoimi–verkkovalmennus
Omatoimi on korkeakoulutetuille räätälöity verkkovalmennus, jossa haetaan aktiivisesti työpaikkaa henkilökohtaisen valmentajan avulla. Valmennuksessa päivitetään työnhaun menetelmät, kanavat ja asiakirjat sekä kartoitetaan mahdolliset vaihtoehdot valmennettavalle. Perinteisestä verkkovalmennuksesta poiketen Omatoimessa ei opiskella verkossa vaan hyödynnetään verkkoa ja sen välineitä työnhaussa. Ilmoittautuminen suoraan Työelämän infopisteeseen, p. 040 140 1000 ! Valmennus käynnistyy heti, kun n. 10 valmennettavaa on kasassa ja kestää max. 2 kuukautta.

Esite: Omatoimi esite.pdf


Nuorten työnhakuvalmennus (Salo)
Valmennus on tarkoitettu nuorelle työttömälle työnhakijalle, jonka palvelutarvearviossa sovitaan/on sovittu työnhakuvalmiuksien kehittämisestä ja joka tarvitsee neuvontaa omaan työnhakuunsa. Kesto: 5 pv, klo 9-15. Kouluttaja: Arffman Consulting Oy.

Esite: Nuorten työnhakuvalmennus (5 pv, Salo).pdf

Yleinen työnhakuvalmennus (Salo)
Valmennus on tarkoitettu työnhakijalle, jonka palvelutarvearviossa sovitaan/on sovittu työnhakuvalmiuksien kehittämisestä ja joka tarvitsee neuvontaa omaan työnhakuunsa sekä työnhaun verkkopalveluiden käyttöön. Kesto: 5 pv, klo 9-15. Kouluttaja: Arffman Consulting Oy.

Esite: Yleinen työnhakuvalmennus (5 pv, Salo).pdf

ATK-painotteinen työnhakuvalmennus (Salo)
Valmennus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joiden palvelutarvearviossa sovitaan/on sovittu työnhakuvalmiuksien kehittämisestä ja jotka tarvitsevat neuvontaa omaan työnhakuunsa atk:ta hyödyntäen (heikko atk-osaamisen lähtötaso). Kesto: 10 pv, klo 9-15. Kouluttaja: Arffman Consulting Oy.

Esite: ATK-painotteinen työnhakuvalmennus (10 pv, Salo).pdf

Opaskartta Salon valmennuksiin