Usein kysyttyä selvityspyyntöjen käsittelyajoista

Työttömyysturvayksikkö käsittelee asiakkaiden antamat selvitykset, joiden perusteella ratkaistaan oikeus työttömyysetuuteen, esim. työnhakijan oma irtisanoutuminen työstä, opintojen tai yrittäjyyden vaikutus asiakkaan oikeuteen saada työttömyysetuutta.

Kuinka kauan kestää selvityksen käsittely?
Varsinais-Suomen TE-toimisto käsittelee asiakkaidensa työttömyysturva-asiat 30 päivän kuluessa siitä kun kaikki tarvittavat selvitykset on toimitettu. Käsittelyaika on vaihdellut 15-30 päivän välillä.

79 thoughts on “Usein kysyttyä selvityspyyntöjen käsittelyajoista

 1. Viikolla 38 jätetyt selvitykset ovat nyt olleet käsittelyssä kolmatta viikkoa. Milloinkohan tässä hommassa päästään eteenpäin?

  1. Hei, kiitos kysymyksestä. Viikko 38 on tuoreinta saatavilla olevaa tietoa tällä hetkellä. Kun käsittelyssä siirrytään seuraavaan viikkoon, muutos näkyy tällä sivustolla parin tunnin viiveellä.

 2. Sijaitseeko tyttömyysturvayksikkö Salossa? Miksi minun omilla sivuilla lukee että lisätietoja saan Salosta vaikka olen Turussa. Missä nämä selvitykse oikein käsitellään??

  1. Hei, kiitos kysymyksestä. Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistolla on toimipaikkoja ympäri Varsinais-Suomen. Asiakkaan omilla sivuilla tosiaan voi käydä lukemassa mistä saa lisätietoa mahdollisesta selvityspyynnöstä. Henkilöasiakkaat voivat aina ottaa yhteyttä puhelinnumeroon 0295 044 501 (klo 9-16.15), jos kaipaa lisätietoa.

 3. Olis Kiinnostavaa tietää Onko tuo 15-30pvä käsittelyaika arkipäivää vai kokonais,voisi korjata tuon esim käsittelyaika on 15-30 arkipäivää.Kehitystä pikkasen!!!

  1. Hei. Esitit hyvän kysymyksen. Vaikkakin selvitys saapuisi meille jouluaattona hallintolaki vaatii, että käsittelemme asian 30 päivän sisällä. HUOM! Ei 30 arkipäivän sisällä. Joten yllä oleva viittaus käsittelyajan pituuteen pitää paikkaansa: ”Käsittelyaika on vaihdellut 15-30 päivän välillä.”

 4. Onko tuo 15-30pvä käsittelyaika sama Yrittäjä työttömyys häkijälle? jätetyt selvitykset helmikuun ensimainen viiko, kuinka pitkä aika viela pitää odota?

  1. Kyllä se työttömyysturvayksikön arvioitu käsittelyaika on aiheesta riippumatta sama. Tällä hetkellä käsitellään viikolla 9 palautettuja työttömyysturvan selvityksiä.

 5. Mistä tietää milloin kirjoitettu se infoteksti siihen etusivulla näkyvissä SELVITYSPYYNTÖJEN KÄSITTELYAJOISTA palkioon. Kirjoittakaa loppuun milloin se on päivitetty. Kiitos!

  1. Hei,
   kiitos ehdotuksesta. Se päivittyy noin kerran viikossa, aina sinä päivänä kuin aloitetaan käsittelemään uutta viikkoa. Se on suuntaa antava tieto siitä, missä vaiheessa mennään.

 6. Olen jättänyt selvityspyyntöni 26.2, eikä vieläkään päätöstä. Kaiken pitäisi olla kunnossa,asiasta monen eri henkilön kanssa puhunut. Hallinto laki sanelee että päätös tehtävä 30 päivässä, mulla mennyt kohta 2kk, mihin tehdä asiasta valitus? Asia kun ei etene vaikka kuinka moneen numeroon soittaisi.

  1. Hei, MyJobCafe.net vain tiedottaa yleisesti selvityspyyntöjen käsittelyajoista. Valitettavasti itse asiaa ei voi hoitaa tätä kautta. Sähköinen asiointi tapahtuu Oma asiointi -palvelussa osoitteessa https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/ ja siellä näkyy kun päätös on tehty. Palautetta asian tiimoilta voi antaa täällä: http://toimistot.te-palvelut.fi/palaute ja siinä yhteydessä voi pyytää myös vastausta palautteeseen. Vaihtoehtoisesti yhteyttä voi ottaa sähköpostitse: kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi

 7. Miten on mahdollista että nyt on käsittelyssä viikolla 49 saapuneet kun itse olen lähettänyt hakemuksen viikolla 48 ja sitäkään ei ole käsitelty??

  1. Kyseiseen hakemukseen on tullut päätös samana päivänä kun postasit ylläolevan tiedustelun. Viikolla 49 saapuneet ovat tosiaan tällä hetkellä kasittelyssä.
   TÄYDENNYS: Työttömyysturvan asiantuntijalausuntoja käsittelee useat virkailijat. Kun joku heistä on ottanut käsittelyyn viikolla 49 palautettuja selvityksiä, on kuitenkin vielä jollakin tai joillakin virkailijoilla käsittelyssä viikolla 48 palautettuja selvityksiä.

 8. Hei, kuinka pitkä on työttömyysturvayksikön käsittelyaika? Olen lähettänyt viikolla 2 pyydettyjä selvityksiä, mutta mitään päätösä en ole vielä saanut.

  1. Tällä hetkellä käsittelyssä ovat viikolla 15 palautetut selvitykset. Siltä pohjalta arvioiden viikolla 18 saapuneita käsiteltäisiin viikolla 22.

 9. Yhden päivämäärän takia työttömyyspäivärahani,ehkä katkaistaan,kun katsoin päivämäärän väärin,mutta silti otin yhteyttä työnantajaan,joten minun tapauksessani sitä karenssia ei pitäisi tulla,koska työnantaja myös vastasi ilmoitukseeni,että heillä on tarvittavat työntekijät nyt,etteivät tarvitse uusia työntekijöitä.

  1. Hei! MyJobCafe.net vain tiedottaa yleisesti selvityspyyntöjen käsittelyajoista. Valitettavasti itse asiaa ei voi hoitaa tätä kautta. Selvityksesi käsitellään toisaalla ja päätös tulee kun käsittelyruuhkan purku etenee, karkeasti arvoiden selvityksen palautuspäivästä noin neljän viikon kuluttua.

 10. Hei! Koska 8.5 jätettyyn selvitykseen voi odottaa päätöstä? Ei kai mene kesäkuun puolelle:( Käsittelyajat ovat todella pitkät miettien jos hakee työttömyystukea 1.4 alkaen (oikeasti työt/yrittäjyystoiminta loppunut jo 1.2 alkaen) ja pelkällä toimeentulotuella eletty tammikuusta maaliskuuhun, huhtikuusta toukokuuhun ilman mitään, ensin odottaa Kelan käsittelyä ja sitten vielä työttömyystoimiston 30 päivää käsittelyä tuohon päälle, vaikka asia erittäin yksinkertainen olisikin käsitellä hetkessä..

  1. Hei! Tällä hetkellä on tosiaan käsittelyssä viikolla 17 palautettuja selvityksiä. Oletettava aikataulu 8.5. jätetyn selvityksen käsittelyyn pääsylle on viikolla 23 eli kesäkuun puolelle todennäköisesti menee. Valitettavasti käsiteltäviä asioita on jonossa todella paljon. Sähköinen asiointi tapahtuu Oma asiointi -palvelussa osoitteessa https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/ ja siellä näkyy nopeimmin kun päätös on tehty.

 11. Hei,
  Koska 4.5. jätetty uudelleen käsiteltävä selvitys menee käsittelyyn? Keskimääräinen käsittelyaika Uudellamaalla on nyt 23 päivää ja olen odottanut päätöstä 28 päivää. Minulle sanottiin että koska asiani on uudelleen käsittely, se menisi jonon ohi. Onko teillä tietoa missä ollaan menossa? Ymmärrän että olette kiireisiä ja varmasti töitä enemmän kuin mitä kerkiää tehdä. Itseäni alkaa vain mietityttämään että onhan kaikki ok siellä päin? Tsemppiä töihin teille sinne, tiedän että varmasti teette parhaanne.

  1. Hei Niina! Emme valitettavasti pysty tämän sivun ylläpidossa vastaamaan yksittäisten tapausten käsittelyn etenemiseen. Tämä ei ole TE-toimiston virallinen asiointikanava, tiedotamme tässä vain yleisetä aikataulusta jolla selvityksiä tulee käsittelyyn. Saamamme tiedon mukaan parhaillaan on työn alla viikolla 19 saapuneita selvityksiä. Toisaalta, työttömyysturvan asiantuntijalausuntoja käsittelee useat virkailijat. Kun joku heistä on ottanut käsittelyyn viikolla 19 palautettuja selvityksiä, on kuitenkin vielä jollakin tai joillakin virkailijoilla käsittelyssä viikolla 18 palautettuja selvityksiä. Jos oikein ymmärsin, olet Uudenmaan TE-toimiston asiakas. Heidän käsittelyajoista meillä ei ole tietoa. Varsinais-Suomessa saa varautua lähemmäs 30 päivän kestoon, välillä voidaan päästä 15 päivään. Suosittelen taas kerran asian seurantaa Oma asiointi -palvelussa, oli oma toimisto mikä tahansa: https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/

 12. Hei,

  Selvityspyyntöön on vastattu 29.3. Nyt alkaa rahat loppumaan. Koska kyseinen päivä tulee käsittelyyn?

  1. Hei,

   Pystymme ainoastaan tiedottamaan minkä viikon aikana palautettuja selvityksiä on saatu työn alle. Viimeisin meille kantautunut tieto on että tasan viikko sitten etenivät viikolla 12 palautetut käsittelyyn. 29.3. on ollut viikolla 13 joten oletettavasti piakkoin sinunkin asiasi on vuorossa. Oma asiointi -palvelu löytyy osoitteessa https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/ , siellä näkyy nopeimmin kun päätös on tehty.

 13. Hei!
  Täytin selvityspyynnön ja lähetin tarvittavat liitteet,mutta ilmoittaahan työkkäri jos joku liite puuttuisikin?ettei turhaa tarvitse odottaa.

  1. Asiasi tulee käsittelyyn sitä mukaa kun aiemmin saapuneet selvitykset on saatu hoidettua. Tällä hetkellä on menossa viikolla 16 palautettujen käsittely. Selvityksen jättämistä on ohjeistettu näin:
   ”Lähetettyä selvitystä ei voi enää muuttaa. Halutessasi voit tallentaa selvityksen keskeneräisenä ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. Keskeneräisen selvityksen täydentäminen ja palauttaminen on mahdollista kuitenkin enintään viimeiseen palautuspäivään saakka. Viimeisen palautuspäivän jälkeen selvityspyyntöön vastaaminen verkkopalvelussa ei enää ole mahdollista ja mahdollinen keskeneräisenä tallennettu selvitys, jota ei ole lähetetty, häviää palvelusta.
   Selvityspyynnössä pyydetyt ja muut tarpeelliseksi katsomasi liitteet voit toimittaa tämän verkkopalvelun kautta tai paperilla TE-toimistoon. Liitteet tulee toimittaa selvityspyynnössä mainittuun viimeiseen palautuspäivään mennessä. Käsittelyn nopeuttamiseksi lähetä tai toimita muuten kaikki asiakirjat samalla kertaa TE-toimistoon. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta ’Liitteet’.”

   https://ohje.te-palvelut.fi/hloasiakas/fi/omattyottomyysturvatiedot/selvitys

 14. Minkähänlaisella aikataululla päätökset etenee🤔, oma selvityspyyntöni on jätetty viikolla 18.
  Rahat alkaa loppua, laskut kerääntyy ja muutenkin menty jo pitkään ihan lainarahalla…😌

  1. Hei, parhaillaan käsittelyssä ovat viikolla 17 jätetyt selvitykset. Viikon 18 tapaukset ovat siis jo lähellä päästä työn alle, tämän tarkemmin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Oma asiointi -palvelussa osoitteessa https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/ näkyy nopeimmin kun päätös on tehty.

 15. Olen odottanut omaa päätöstä yli 40 päivää! Käsittely ajat Ei TODELLAKAAN pidä paikkaansa.

  1. Hei Tiina,
   tilanne ei tällä hetkellä todellakaan ole hyvä. Selvityksiä on jonossa runsaasti ja lomakausi syö käsittelijäresurssia. Viivettä pyritään kirimään kiinni niin pian kuin suinkin mahdollista. TE-toimiston puolesta pahoittelemme aiheutunutta harmia. Vastaus kommenttiisi on myös viivästynyt lomien vuoksi. Toivottavasti päätös omassa asiassasi on jo tullut tai tulee mitä pikimmin.

 16. Olen odottanut päätöstä 45 päivää, ottanut yhteyttä ja kolmannella kerralla kerrottu viiveen johtuvan eläkkeelle jääneistä henkilöistä ja lomista, (ennakointi on teille täysin vieras sana) Samalla ilmoitettiin käsittelyn kestävän vielä 3viikkoa, liitto odottaa puuttuvaa tietoa!!! Rahat loppu, lapsi syntyy muutaman viikon sisällä ja toimeentulotukea ei voi hakea ilman lausuntoa. Täysin naurettavaa touhua!!

 17. Millä viikolla jätettyjä selvityksiä tällä hetkellä muka käsitellään?

  1. Viikolla 26 palautettuja käsitellään. Tiedotamme aikataulusta tällä sivulla sekä Myjobcafen Facebook-sivulla. Viivettä pyritään kirimään ja ruuhkaa purkamaan mahdollisimman nopeasti.

 18. Mikäs viikko on nyt käsittelyssä? Odotellut jo 2kk että saisi tukia, kolmen lapsen äiti kuittaa. Perintätoimistotki jo kiusaa, varmaan kohta ulosotossa jo kaikki, ja kaikki vaan tän odottelun takia -_-

  1. Hei, viikko 32 on työn alla. Kesän jäljiltä viivettä on siis saatu vähitellen kirittyä kiinni. Toivotaan osaltasi mahdollisimman pikaista ratkaisua!

 19. Hei, tuossa sivussa lukee, että käsittelyyn on otettu viikolla 37 palautettuja työttömyysturvan selvityksiä. Tein oman selvityksen jo viikolla 36, enkä vieläkään ole saanut mitään vastausta, saati tukia. Onko tietoa kauanko tuossa vielä saattaa mennä?

  1. Hei! Työttömyysturvan asiantuntijalausuntoja käsittelee useat virkailijat. Kun joku heistä on ottanut käsittelyyn viikolla 37 palautettuja selvityksiä, on kuitenkin vielä jollakin tai joillakin virkailijoilla käsittelyssä viikolla 36 palautettuja selvityksiä. Kirjautumalla osoitteeseen https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/ saa tiedon nopeimmin kun päätös on tehty.

 20. Kuinkahan kauan työvoimapolittisissa lausunnoissa menee täällä pohjois-karjalassa?millähän viikolla ollaan täälläpäin menossa?voiko asiaa mahollisesti nopeuttaa millään?

  1. Hei! Valitettavasti Pohjois-Karjalan käsittelyajoista meillä ei ole mitään käsitystä. Asiaa voi tiedustella omasta TE-toimistosta.

 21. saako jostain selvitettyä,missä vaiheessa selvityspyyntöjen käsittelytilanne on pohjois-karjalassa?

 22. Hei! Pääteekö samat käsittelyajat myös uudelleenselvityspyyntöihin?

  1. Hei Emmi!

   Jos asiakas on vastannut selvityspyyntöön määräajassa ja asiasta on tullut lausunto, uudelleenkäsittely menee suoraan sille virkailijalle, joka on lausunnon antanut. Eli käsitellään mahdollisimman pian.

   Mikäli asiakas ei ole vastannut selvityspyyntöön määräaikaan mennessä, asia lausutaan vastaamattomana. Asiakas toimittaa tämän jälkeen oman selvityksensä asialle ja asian käsittely, ns. uudelleenkäsittely, menee sen päivän mukaan käsittelyyn kun hakija on vastannut selvitykseen. Vain tällöin siis uudelleenkäsittelyaikataulu on sama kuin uusien asioiden käsittelyssä.

 23. Hei missä vaiheessa selvityspyyntöjen käsittely on menossa tai millä viikolla? Lähetin uudelleekäsittelypyynnön noin kaksi viikkoa sitten, eikä mitään kuulu.

  1. Hei! Juuri saimme tiedon että viikolla 3 palautettuja on viimeksi alettu käsitellä. Uudelleenkäsittelyn yleisen menettelyn näet edellisen kysymyksen vastauksesta, sen tarkemmin emme valitettavasti pysty yksittäiseen tapaukseen vastaamaan tällä sivustolla.

  1. Hei, tällä sivustolla viestitämme vain Varsinais-Suomen tilanteesta. Uudenmaan TE-toimiston sivuilla kerrotaan näin: ”Työttömyysturvaan liittyvien selvityspyyntöjen käsittelyaika on keskimäärin 24-25 vuorokautta (tilanne 8.2.2019). Voit seurata lausuntoprosessin etenemistä verkossa Oma asiointi -palvelussa.”

 24. Hei, työkkärin sivu johti tänne käsittelyaikojen suhteen, mutta päteekö tuo 42vk. ainoastaan varsinais-suomen aluetta, mistäköhän sitten löytäisin oman alueeni tiedon joka on kaakkois-suomen tilanne?Kyse selvityspyynnön käsittelytilanteesta.

  1. Hei Mari,
   Me ilmoitamme vain Varsinais-Suomen käsittelyaikojen tilanteesta. Kaakkois-Suomen tilanteesta emme tiedä sen tarkemmin, sikäläisen TE-toimiston sivuilla on käsittelyajoista vain yleisesti: http://toimistot.te-palvelut.fi/kaakkois-suomi/kasittelyajat
   Oma asiointi -palveluun tulee tieto päätöksestä joka tapauksessa heti kun se on tehty.

 25. Tiedättekö, kuinka kauan työttömyysturvayksiköllä kestää käsitellä valitus Te-toimiston päätöksestä?

  1. Eli kyse on uudelleenkäsittelypyynnöstä? Jos asiakas on vastannut selvityspyyntöön määräajassa ja asiasta on tullut lausunto, uudelleenkäsittely menee suoraan sille virkailijalle, joka on lausunnon antanut. Eli käsitellään mahdollisimman pian.

   Mikäli asiakas ei ole vastannut selvityspyyntöön määräaikaan mennessä, asia lausutaan vastaamattomana. Asiakas toimittaa tämän jälkeen oman selvityksensä asialle ja asian käsittely, ns. uudelleenkäsittely, menee sen päivän mukaan käsittelyyn kun hakija on vastannut selvitykseen. Vain tällöin siis uudelleenkäsittelyaikataulu on sama kuin uusien asioiden käsittelyssä. Uusien asioiden käsittelyssä on nyt meneillään viikolla 48 palautettuja selvityksiä.

 26. Hei! Miten selvityksen käsittelyä voi nopeuttaa että ehtisi ennen joulua? 1.12.vastattu selvityspyyntöön.

  1. Hei, pahoittelen että vastausta kysymykseesi ei tullut tuoreeltaan. Kuitenkaan ei asian käsittelyä pysty jonon ohi kiiruhtamaan. Tällä hetkellä on viikolla 50 jätetyt selvitykset käsittelyssä joten oletettavasti ratkaisu on jo tullut.

  1. Hei, viikolla 50 jätetyt selvitykset ovat nyt käsittelyssä.

 27. Pitääkö sivutoimiset opinnot olla aloitettu, ennen kuin niistä toimitetut selvitykset käsitellään ja niistä annetaan työvoimapoliittinen lausunto?

  1. Hei! Opinnot pitää olla aloitettu, koska lausunto työttömyysturvan maksajalle annetaan asiakkaan todellisen voimassa olevan tilanteen mukaan. Jos opintoja ole vielä edes aloitettu, ei työttömyysturvan hakijan tilanteessa ole tapahtunut mitään muutosta, josta maksajaa sitovan lausunnon voisi antaa.

   1. Eli vaikka ilmoittaisi aloittavansa opinnot elokuussa ja toimittaisi niistä kaikki tarvittavat selvitykset jo toukokuussa, niin pitää odottaa syys-lokakuuhun, ennen kuin asia on käsitelty ja siitä on annettu lausunto Kelalle?

    Entä maksetaanko tällöin kesäajalta työttömyyskorvausta ja pitääkö se palauttaa syksyllä takaisin, mikäli opinnot katsotaankin jostain syystä päätoimisiksi?

   2. Hei! Kysymykseesi ei näiden tietojen pohjalta pysty antamaan yksiselitteistä, varmasti oikeaa vastausta. Suosittelemme soittamaan työttömyysturvan neuvontapuhelimeen, p. 0295 020 701 (ma-pe klo 9.00–16.15), niin oma tilanteesi pystytään tarkemmin käsittelemään ja antamaan oikeat ohjeet.

 28. Hei, olen lähettänyt 5.1. lausuntopyynnön Kelaa varten, mutta vielä sitä ei ole teillä käsitelty. Minkä viikon hakemuksia nyt käsittelette? Eli milloin 5.1. lähetettyjä aletaan käsittelemään?

  1. Hei, viikolla 53 palautetut ovat nyt käsittelyssä. Eli ihan pian on tulossa käsittelyyn myös vuoden ensimmäisellä viikolla palautetut selvitykset. Tarkkaa viikon vaihtumisen ajankohtaa on vaikea nyt sanoa. Kun osa käsittelijöistä käy viikon 1 kimppuun on osalla vielä edellinen viikko menossa.

   1. Ja nyt tuli tieto että viikko 1 on käsittelyssä.

   2. Hei, tässä ei nyt jokin täsmää, koska tänään (27.1.) teillä lukee: Käsittelyyn on viimeksi otettu viikolla 2 palautettuja työttömyysturvan selvityksiä.
    Mutta minä olen lähettänyt 5.1. eli 1. viikolla enkä ole vieläkään saanut Kelaa varten lausuntoa teiltä enkä mitään muutakaan lisäselvityspyyntöä tms.
    Miten minun pitää edetä tässä asiassa nyt?

   3. Hei, käsittelyviikko ilmoitetaan sen mukaan millä viikolla palautettuja selvityksiä on alettu käsitellä. Samaan aikaan voi olla vielä edellinen viikko työn alla osalla asiantuntijoista. Hyvin todennäköisesti kuitenkin päätös asiassasi tulee pian ja ensimmäisenä sen pystyt näkemään Oma asiointi -palvelussa https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/

 29. 12.2.21. Pitänyt viimeistään jättää pyydetyt selvitykset. Millloin tämä käsitellään?

  1. Hei! Tarkkaa vastausta kysymykseesi on mahdotonta antaa. Tällä hetkellä on viikon 4 lopulla jätetyt selvitykset käsittelyssä. Siitä päätellen pari viikkoa menisi vielä.

 30. Hei. Soitin valtakunnalliseen palvelunumeroon 17.2.2021 kysyäkseni mahdollisia lisätietoja Varsinais-Suomen käsittelyajoista koskien selvityspyynnön käsittelyaikoja. Asiakaspalvelija teki parhaansa löytääkseen jotain tietoa, mutta ei siinä onnistunut. Sain kuitenkin tiedon että asiaa käsitellään V-S työttömyysturvayksikössä. Tällä tiedolla tehty googlaus antoi tulokseksi tämän myjobcafe -sivuston, jossa on jotain informaatiota käsittelyajoista saatavana. V-S TE-keskuksen omilla sivuilla ei asiasta ole mitään tietoa löydettävissä. Suosittelisin lisäämään nämä tällä sivustolla kerrotut käsittelyaikatiedot (minkä viikon selvitykset käsittelyvuorossa) tai linkin VS TE-keskuksen omillekin sivuilleen ja myös informoimaan puhelinpalveluhenkilöstöä asiasta.

  1. Hei! Koska TE-puhelinpalvelu on valtakunnallinen ei siellä voida ottaa kantaa yksittäisen asiakkaan omassa TE-toimistossa käsittelyssä olevaan asiaan.
   Päätökset tehdään kunkin asiakkaan omassa TE-toimistossa ja selvitykset otetaan käsittelyyn niiden saapumisjärjestyksessä.
   Palvelulupauksemme asioiden käsittelyajoista löytyvät paikallisilta verkkosivuiltamme ja samalla sivulla myös kerromme, että käsittelyn tilanteesta tiedotamme viikoittain Facebook-sivullamme.
   Varsinais-Suomen TE-toimiston palvelulupaukset asioiden käsittelyaikoihin liittyen: https://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/kasittelyajat
   Facebook-sivumme: https://www.facebook.com/TEpalvelutVarsinaisSuomi

 31. Siirryin kuntakokeilun palveluihin ja minulla on 17.2 lähetetty selvityspyyntö käsittelemättä. Siirtyykö käsittelyaika nyt pidemmäksi? Kauan tässä mahtaa mennä?

  1. Työttymyysturvayksikön käsittelytahtiin ei vaikuta onko TE-toimiston vai kuntakokeilun asiakas. Vastauksen saapumisjärjestyksen mukaan päätyvät käsittelyyn. Tällä viikolla on aloitettu viikolla 7 palautettujen kanssa. Sen tarkempaa aikataulua ei valitettavasti pysty sanomaan.

Jätä kommenttisi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s