Rekisteriseloste

Suomen henkilötietolaki (523/1999) 10 §, laatimispäivä: 19.5.2014, päivitetty 20.1.2016.

Lue tämä rekisteriseloste huolellisesti ennen kuin vierailet MyJobCafe.net -verkkosivustolla. Tämä rekisteriseloste koskee MyJobCafe.net -verkkosivustolta ja käyttämämme MailChimp-uutiskirjepalvelulta kerättyjen henkilötietojen käsittelyä.

Rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluun hyväksyt tämän rekisteriselosteen mukaiset ehdot ja annat Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston rekrytointipalveluille yksiselitteisen suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tässä rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy henkilötietojesi käsittelyä tässä rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla, älä rekisteröidy tai kirjaudu palveluun äläkä käytä palvelua.

Jos olet alle 18-vuotias tai asuinmaasi lakien mukaan alaikäinen, pyydä laillista holhoojaasi rekisteröitymään palveluun puolestasi.

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston rekrytointikeskuspalvelut pidättää oikeuden muuttaa tätä rekisteriselostetta. Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston rekrytointikeskuspalvelut ilmoittaa sinulle olennaisista muutoksista sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vastaat itse yhteystietojesi pitämisestä ajan tasalla. Muutosilmoituksen saatuasi sinun katsotaan hyväksyneen muutokset, jos jatkat palvelun käyttöä.

 

1. REKISTERINPITÄJÄ

Nimi
Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston rekrytointikeskuspalvelut

Osoite
Linnankatu 52 B
20100 Turku

Sähköpostiosote
kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Nimi
Timo Rautavirta

Osoite
Linnankatu 52 B
20100 Turku

Puhelin virka-aikana
0295 044 500

Sähköpostiosoite
timo.rautavirta@te-toimisto.fi

3. REKISTERIN NIMI

  1. MyJobCafe.net | Uutiskirje henkilöasiakkaille
  2. MyJobCafe.net | Uutiskirje yhteistyökumppaneille

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen,
  • palvelun toteuttaminen,
  • asiakastapahtumien varmentaminen,
  • asiakaspalvelun ja palvelutoiminnan kehittäminen,
  • markkinointi,
  • analysointi ja tilastointi,
  • mielipide- ja markkinatutkimukset sekä
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset.

Henkilötietoja voidaan myös käsitellä Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston muilla osastoilla henkilötietolain mukaisesti.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköposti-osoitteet,
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,
  • ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli,
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten tuote- ja tilaustiedot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot,
  • viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot,
  • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot,
  • mahdolliset luvat ja suostumukset,
  • mahdolliset tarjonnanestotiedot sekä
  • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaaltaan itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla,
  • evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla,
  • Jobcafeturku.net -uutiskirjerekisteristä sekä
  • muista  vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Tietoja luovutetaan säännönmukaisesti:

  • suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti sekä
  • mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin selvityksiin.

8. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. REKISTERINSUOJAUKSEN PERIAATTEET

  1. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa.
  2. ATK:lla käsiteltävien tietojen osalta, tiedot hallinnoidaan palveluntarjoajan verkkopalveluissa suojatulla SSL-yhteydellä. Käyttäoikeudet organisaation sisällä on rajattu kolmeen henkilöön.

Rekisteriin tallennetut henkilötiedot eivät ole säädetty salassa pidettäviksi.