Korkeakoulutetuille tarvetta kasvualoilla

Opetushallituksen Ennakoinnin koontikatsauksen mukaan korkeakoulutetuille on tulevaisuudessa tarvetta kasvualoilla, kun taas ammatillisesti koulutettuja tarvitaan korvaamaan eläkkeelle siirtyviä. Kasvualoja ovat erityisesti liike-elämän palvelut sekä sosiaali- ja terveysala.


Korkeakoulutetun työvoiman tarve painottuu kasvualoille
Aamuset

Korkeakoulutetun työvoiman tarve painottuu kasvualoille
Opetushallitus


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työvoima:

  • Korkeakoulutetuille tarvetta kasvualoilla 22.12.2016 - Opetushallituksen Ennakoinnin koontikatsauksen mukaan korkeakoulutetuille on tulevaisuudessa tarvetta kasvualoilla, kun taas ammatillisesti koulutettuja tarvitaan korvaamaan eläkkeelle siirtyviä. Kasvualoja ovat erityisesti liike-elämän palvelut sekä sosiaali- ja terveysala. Korkeakoulutetun työvoiman tarve painottuu kasvualoille Aamuset Korkeakoulutetun työvoiman tarve painottuu kasvualoille Opetushallitus Tuoreimmat artikkelit aiheesta työvoima:
  • Lauri Ihalainen: Työmarkkinoiden jakaantumista pyrittävä hallitsemaan 23.1.2015 - Työn ja työvoiman käytön muutostrendejä selvittämään perustettiin trendityöryhmä hallituskauden alussa. Tulevaisuudessa työmarkkinat moninaistuvat ja työnteko saa uusia muotoja. Moni työskentelee välillä palkansaajana, välillä yrittäjänä tai molempina yhtä aikaa.
  • PES haluaa työvoiman liikkuvan – EU-komissio jarruttaa 11.12.2014 - Euroopan sosialidemokraattisen puolueen (PES) eri maiden sosialidemokraattiset työ- ja sosiaaliministerit haluavat yhtäläiset sosiaaliset ja työntekoon liittyvät oikeudet Euroopan sisällä liikkuville työntekijöille ja kotimaassaan työskenteleville.
  • Ovatko alasi työpaikat katoamassa? Katso laskurista miten rakennemuutos on muuttanut Suomea 29.3.2014 - Viime vuosikymmeninä useat suuret rakennemuutokset ovat muuttaneet Suomea.