Ratkaisuja haussa positiiviseen rakennemuutokseen

Positiivisen rakennemuutoksen työryhmä etsii ratkaisuja rakennemuutoksen tuomiin haasteisiin Varsinais-Suomessa. Ensimmäistä kertaa kokoontuneessa työryhmässä keskusteltiin esimerkiksi asuntotarjonnasta ja työvoiman liikkuvuudesta. Työvoimaa tarvitaan Varsinais-Suomessa isoja määriä Meyerin saamien tilausten ja Valmet Automotiven tuotannon laajentumisen myötä.


Turun seudulla painitaan positiivisissa ongelmissa – mistä tuhansia tekijöitä teollisuuteen?
Turkulainen

Positiivisen rakennemuutoksen työryhmä perää valtiolta nopeaa reagointia
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Varsinais-Suomi:

  • Varsinais-Suomi kiinnostaa työikäisiä muuttajia 5.7.2017 - Työ Varsinais-Suomessa kiinnostaa muualla Suomessa asuvia. Seuraavan kolmen vuoden kuluessa maakuntaan työn perässä olisi valmis muuttamaan työikäisistä kaksi prosenttia, joka tarkoittaa 55 000 työikäistä henkilöä. Tiedot selviävät Varsinais-Suomen liiton ja Turun kaupungin tilaamasta selvityksestä. Tällä hetkellä Varsinais-Suomeen muuttaa vuosittain vähän yli 10 000 työssäkäyvää henkilöä, ja suurin piirtein yhtä paljon muuttaa maakunnasta pois työn perässä. Työ varsinais-Suomessa kiinnostaa suomalaisia Kaarina-lehti
  • Ratkaisuja haussa positiiviseen rakennemuutokseen 13.12.2016 - Positiivisen rakennemuutoksen työryhmä etsii ratkaisuja rakennemuutoksen tuomiin haasteisiin Varsinais-Suomessa. Ensimmäistä kertaa kokoontuneessa työryhmässä keskusteltiin esimerkiksi asuntotarjonnasta ja työvoiman liikkuvuudesta. Työvoimaa tarvitaan Varsinais-Suomessa isoja määriä Meyerin saamien tilausten ja Valmet Automotiven tuotannon laajentumisen myötä. Turun seudulla painitaan positiivisissa ongelmissa – mistä tuhansia tekijöitä teollisuuteen? Turkulainen Positiivisen rakennemuutoksen työryhmä perää valtiolta nopeaa reagointia Aamuset Tuoreimmat artikkelit aiheesta Varsinais-Suomi:
  • Varsinais-Suomella viisi kärkeä uuteen nousuun 9.2.2015 - Maakunnan viisi kärkitavoitetta tulevalle hallituskaudelle ovat bio- ja lääkediagnostiikan toimintaedellytysten kehittäminen, matkailun nostaminen viennin kärkialaksi, meri-, metalli- ja teknologiateollisuuden kasvun vauhdittaminen, kiertotalouden käytännön toteutuksen käynnistäminen ja niin sanotun tunnin junan ajaminen.
  • Turku kutsuu valtakunnan päättäjät Finlandia-taloon keskustelemaan Suomen tulevaisuudesta 21.1.2015 - Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen liitto järjestävät mittavan sidosryhmätilaisuuden valtakunnan päättäjille, vaikuttajille ja elinkeinoelämän edustajille Helsingissä helmikuussa. Seminaarissa tavoitteita käsitellään viiden pääteeman kautta: meriteollisuus, Tunnin juna, bio- ja lääkediagnostiikka, kiertotalous ja matkailu.
  • Maailmalle pääsee työkokeilun kautta 31.7.2014 - Työkokeilut ovat osa viime vuonna aloitettua nuorisotakuuta, jossa pyritään varmistamaan jokaiselle alle 25-vuotiaalle henkilölle työ- tai opiskelupaikka.