Verkkopalvelu osatyökykyisten avuksi

Osatyökyvystä tietoa tarjoava Osku – Tie työelämään -verkkopalvelu on avattu. Palvelua voivat hyödyntää niin osatyökykyiset kuin työnantajat ja osatyökykyisyyden parissa työskentelevät. Palvelu liittyy hallituksen Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeeseen.


Uusi verkkopalvelu kokoaa tiedot osatyökykyisten työllisyyden tueksi
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työkyky:

  • Verkkopalvelu osatyökykyisten avuksi 1.12.2016 - Osatyökyvystä tietoa tarjoava Osku – Tie työelämään -verkkopalvelu on avattu. Palvelua voivat hyödyntää niin osatyökykyiset kuin työnantajat ja osatyökykyisyyden parissa työskentelevät. Palvelu liittyy hallituksen Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeeseen. Uusi verkkopalvelu kokoaa tiedot osatyökykyisten työllisyyden tueksi Aamuset Tuoreimmat artikkelit aiheesta työkyky:
  • Asiantuntija: Tuhannet jäävät vuosittain turhaan pois töistä 27.3.2014 - Vakuutusyhtiö Varman lääkäri uskoo, että oikeilla toimilla työkyvyttömyyseläkkeitä voitaisiin vähentää vuosittain jopa viitisen tuhatta. Työeläkevakuutusyhtiö Varman ylilääkäri Jukka Kivekäs pitää hyvää työilmapiiriä ja sairauspoissaolojen vähenemistä asioina, jotka vähentävät työkyvyttömyyseläkkeiden riskiä yrityksessä kuin yrityksessä. Kivekäs uskoo, että Suomessa on jopa tuhansia turhia työkyvyttömyyseläkkeitä. Nykyisellään niitä alkaa 20 000 joka vuosi. Kivekkään mukaan määrää voitaisiin leikata 15 000:een. Keinoina olisivat muun muassa