Kesätöitä voi vielä saada

Suurin osa kesätyöpaikoista on täytetty, mutta paikkoja on edelleen tarjolla. Varsinais-Suomen TE-toimisto on välittänyt alkuvuoden aikana noin 4 000 kesätyöpaikkaa. Paikkoja on ollut auki hieman edellisvuosia enemmän. Kesätyöntekijöitä on haettu etenkin palvelualalle, siivoukseen ja kiinteistönhoitoon, teollisuuteen sekä puutarha-alalle. Kesätyötä kannattaa edelleen hakea, TE-toimistossa on tarjolla vielä vajaa parisataa kesätyöpaikkaa Varsinais-Suomessa.

Salolainen 18-vuotias Viljami Tiikasalo löysi kesätyöpaikan tänä vuonna suhteiden avulla Perniöstä Ranmarinan telakalta. Mutta hänellä on ollut kesätyö myös viime vuosina. Tiikasalon mukaan kesätyötä löytyy, kun vaan jaksaa hakea, mutta hän myöntää, että kesätyöhaku ei ole kivaa hommaa.

– Ensin kannattaa hakea kaikkiin avoimiin paikkoihin. Jos niistä ei kuulu mitään, lähtee tuuppaamaan itseään joka paikkaan. Soittaa moneen paikkaan ja yrittää käyttää suhteitaan hyväksi, Tiikasalo vinkkaa.

”Vielä on kesää jäljellä” -kesätyötapahtuma järjestetään keskiviikkona 25.5. klo 14-16 Yhteispalvelu Monitorissa Skanssin kauppakeskuksessa.


Kesätöitä voi vielä saada – ”On ihan itsestä kiinni, saako kesätöitä vai ei”
Yle


”Vielä on kesää jäljellä” -kesätyötapahtuma
MyJobCafe.net


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö: