Kesätöitä voi vielä saada

Suurin osa kesätyöpaikoista on täytetty, mutta paikkoja on edelleen tarjolla. Varsinais-Suomen TE-toimisto on välittänyt alkuvuoden aikana noin 4 000 kesätyöpaikkaa. Paikkoja on ollut auki hieman edellisvuosia enemmän. Kesätyöntekijöitä on haettu etenkin palvelualalle, siivoukseen ja kiinteistönhoitoon, teollisuuteen sekä puutarha-alalle. Kesätyötä kannattaa edelleen hakea, TE-toimistossa on tarjolla vielä vajaa parisataa kesätyöpaikkaa Varsinais-Suomessa.

Salolainen 18-vuotias Viljami Tiikasalo löysi kesätyöpaikan tänä vuonna suhteiden avulla Perniöstä Ranmarinan telakalta. Mutta hänellä on ollut kesätyö myös viime vuosina. Tiikasalon mukaan kesätyötä löytyy, kun vaan jaksaa hakea, mutta hän myöntää, että kesätyöhaku ei ole kivaa hommaa.

– Ensin kannattaa hakea kaikkiin avoimiin paikkoihin. Jos niistä ei kuulu mitään, lähtee tuuppaamaan itseään joka paikkaan. Soittaa moneen paikkaan ja yrittää käyttää suhteitaan hyväksi, Tiikasalo vinkkaa.

”Vielä on kesää jäljellä” -kesätyötapahtuma järjestetään keskiviikkona 25.5. klo 14-16 Yhteispalvelu Monitorissa Skanssin kauppakeskuksessa.


Kesätöitä voi vielä saada – ”On ihan itsestä kiinni, saako kesätöitä vai ei”
Yle


”Vielä on kesää jäljellä” -kesätyötapahtuma
MyJobCafe.net


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö:

  • Posti tarjoaa kesätöitä 2400:lle 21.4.2017 - Posti palkkaa noin 2400 kesätyöntekijää erityisesti postin- ja sanomalehtien varhaisjakeluun, mutta myös muihin tehtäviin. Työpaikkoja on eri puolilla Suomea. Varsinais-Suomeen palkataan 330 kesätyöntekijää. Kesätyö tarjolla 2 400 nuorelle – paikkoja ympäri Suomen Turkulainen Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö:
  • Kesätyöntekijöiden työehdot samat kuin muilla työntekijöillä 19.4.2017 - Kesän lähestyessä työsuojeluviranomainen muistuttaa, että kesätyöntekijöiden työehdot ovat samat kuin muillakin ja alle 18-vuotiaita koskevat tietyt erityissäännökset. Kesä- ja kausityöntekijöiden työoloja ja työsuhteen ehtoja valvomalla varmistetaan, että myös kausityöläisillä ja nuorilla työntekijöillä on oikeudenmukaiset työsuhteen ehdot sekä turvallinen ja terveellinen työympäristö. Kesätyöntekijällä samat työehdot kuin muillakin Aluehallintovirasto Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret:
  • 50 nuorta kesätöihin alueen yhdistyksiin OP Turun Seudun tuella 5.4.2017 - Tulevana kesänä 50 Turun seudulla asuvaa 15-17-vuotiasta nuorta pääsee jälleen 2 viikoksi kesätöihin alueen yhdistyksiin OP Turun Seudun tuella. Pankki maksaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa/nuori. Mukana kesätyökampanjassa on iso joukko Turun alueen yleishyödyllisiä yhdistyksiä sekä monen tyyppisiä pestejä. Luvassa on koko joukko mielenkiintoisia tehtäviä esimerkiksi lasten ja nuorten leireillä, urheilukerhoissa ja kesätapahtumissa. Nuoret voivat hakea kesätyöpaikkaa lähettämällä hakemuksensa suoraan
  • Parhaan kesätyönantajan palkinto Vahanen Rakennusfysiikka Oy:lle 11.11.2016 - Vahanen Rakennusfysiikka Oy on palkittu Suomen parhaana kesätyönantajana Akavan opiskelijoiden kilpailussa. Vahanen Rakennusfysiikka Oy on ympäri Suomea toimiva rakennusalan asiantuntijaorganisaatio, joka erottui kilpailussa panostuksellaan perehdytykseen ja myöhempiin työllistymismahdollisuuksiin. Vahanen Rakennusfysiikka Oy palkittiin Suomen parhaana kesätyönantajana Työ- ja elinkeinoministeriö Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö:
  • Somerolaisnuorilla kohtuullisen hyvin kesätöitä 8.7.2016 - Somerolaisnuoria on työllistynyt kesäksi kaupungille, yrityksiin ja Osuuspankin Kesäduuni-kampanjan avulla yhdistyksiin. Someron kaupungin tarjoamiin kesätöihin on päässyt 38 nuorta. Hakijoita oli 124. Yrityksistä suurimpia nuorten kesätyöllistäjiä ovat kaupat, pankit ja Lamminniemi. Nuorten kesätyötilanne kohtuuhyvä Paikallislehti Somero Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö: