Pop-Up Salo taas ensi kesänä

Pop-up -yritykset tulevat taas Salon keskustaan 4.–31. heinäkuuta. Salon Nuorkauppakamarin toista kertaa järjestettävän projektin tavoitteena on elävöittää keskustaa ja täyttää tyhjillään olevia liiketiloja. Yrityksillä on mahdollisuus testata liiketiloja ja toimintaansa viikosta kahteen viikkoon ilmaiseksi.

Yrittäjät voivat hakea liiketiloja nettisivujen www.jcsalo.fi kautta. Tiloihin voi ehdottaa kaikenlaista kaupallista toimintaa, kulttuuriaktiviteetteja, hyväntekeväisyystapahtumia, infotilaisuuksia tai vaikka toimistokäyttöä. Ideat voivat olla hyvinkin innovatiivisia, sillä projektin kautta kokeilu on riskitöntä.


Pop-up Salo tulee taas
Turun Sanomat


Pop-Up Salo elävöittää kesällä Salon keskustaa
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Pop-Up Salo heinäkuussa 2015
Salon Nuorkauppakamari ry


Tuoreimmat artikkelit aiheesta pop-up, Salo: