Merialan tapahtumia ensi viikolla Turussa

Meriteollisuuden ja merilogistiikan kansainvälinen messutapahtuma Navigate järjestetään 18.-19.5. Turun Messukeskuksessa. Turun Messukeskus kerää kerralla koolle alan ajankohtaiset teemat ja toimijat.

Navigate-messuilla on mukana lähes 200 tärkeää alan yritystä näytteilleasettajina kahdessa messuhallissa. Esiintyjien joukossa on mm. Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer. Tapahtumassa on mukana Suomen lisäksi yrityksiä ja osallistujia mm. Liettuasta, Saksasta, Puolasta, Tanskasta ja Espanjasta.

Samaan aikaan Turun Logomossa järjestetään toinenkin aiheeseen liittyvä tapahtuma Euroopan merkittävin merialan konferenssi “European Maritime Day (EMD)” kokoaa Turkuun yli tuhat merialan päättäjää, elinkeinon edustajaa ja asiantuntijaa 18.–19.5.


Lähes 200 yritystä Navigate-messuille Turkuun
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Yli tuhat Euroopan merialan vaikuttajaa kokoontuu Turkuun
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta meriteollisuus: