Finnair rekrytoi lähivuosina lisää

Lentoyhtiö Finnair ilmoitti viime vuonna rekrytoivansa yhteensä noin tuhat työntekijää vuosina 2015–2020. Rekrytoinnit keskittyvät pääasiassa pilotteihin ja matkustamohenkilökuntaan, ja osalla niistä paikataan eläkkeelle jääviä työntekijöitä. Tukitoimintojen työntekijämäärää pyritään vähentämään. Tähän mennessä Finnair on jo rekrytoinut yli 500 henkeä ja arvioi nyt rekrytoivansa vuosina 2016–2018 vielä 900.

Finnairin mukaan henkilöstön keskimääräisen palveluvuosimäärän aleneminen vähentää keskimääräisiä palkkakustannuksia, sillä uuden lentävän henkilöstön palkkataso on nykyistä maltillisempi.


Finnair palkkaa vielä 900 uutta työntekijää
Taloussanomat


Finnair yrittää kasvaa lähivuosina aiempaa nopeammin
Arvopaperi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Finnair, työpaikat: