Clarion-hotellit järjestää Talent Hunt -rekrytapahtuman

Pääkaupunkiseudulle valmistuu lokakuun loppuun mennessä kaksi uutta ja Suomen ensimmäistä Clarion-hotellia, joista toinen sijoittuu Jätkäsaareen ja toinen Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen Aviapolikseen. Nämä ovat vasta alkua, sillä Nordic Choice Hotels aikoo laajentua Suomeen vähintään kymmenen hotellin voimalla seuraavan 3,5 vuoden kuluessa. Kiikarissa ovat suurimmat kaupungit eri puolilla maata.

Molempiin hotelleihin palkataan vielä yhteensä noin 230 uutta työntekijää ja haku on päällä erityisesti ensi maanantaina 9.5. Finlandiatalolle järjestetyssä Talent Hunt –tapahtumassa. Idea on, että töistä kiinnostuneella on kaksi minuuttia aikaa esitellä ja myydä itsensä jatkoon kaikkiaan viisiportaiseen valintamenettelyyn. Clarion myös kouluttaa koko ajan väkeään ja ketjun sisällä on mahdollisuus kasvaa johtotehtäviin.


Clarionin tavoite: vähintään 10 hotellia Suomeen
Kauppalehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta majoitus- ja ravitsemisala, rekrytointi: