Valmet Automotive jatkaa A-sarjan valmistusta vuonna 2017

Valmet Automotiven Uudenkaupungin-tehtaalla iloittiin perjantaina tuotannon jatkumisesta kahdella automallilla. Mercedes-Benzia valmistava Daimler ja Valmet Automotive ovat sopineet, että tehdas valmistaa A-sarjaa myös ensi vuonna. Hyvin kaupaksi käyneen A-mallin rinnalla ensi vuoden alussa Uudessakaupungissa alkaa lisäksi Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin sarjatuotanto.

Valmet Automotive ilmoitti jo katumaasturin tuotantoilmoituksen yhteydessä, että väkeä palkataan todennäköisesti lisää. Tehdas työllistää nyt noin 1400 henkeä ja parisataa alihankinnan työntekijää päälle.

– Koska ja kuinka paljon uutta työtä tehtaalla voisi avautua selviää tarkemmin vuoden lopussa, Yhtiön viestintäpäällikkö Mikael Mäki sanoi.


Uusikaupunki iloitsee Mersu-valmistuksen jatkosta – ”Kakkukahvit suunnitteilla”
Taloussanomat


Valmet Automotive jatkaa A-sarjan valmistusta vuonna 2017
Valmet Automotive Oy


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Valmet Automotive, autoteollisuus: