Konecranes toimittaa Meyer Turun telakan uuden Goliath-nosturin

Konecranes toimittaa Meyer Turku Oy:lle uuden 1 200 tonnin Goliath-nosturin. Konecranes vastaa nosturin suunnittelusta, tarkkuuskomponenteista, sähköasennuksista, automaatiojärjestelmistä ja rakennekomponenteista, kun taas Meyer Turku rakentaa nosturin pääkannatinpuomin omissa tuotantotiloissaan.

Uusi 1 200 tonnin nosturi kolminkertaistaa yhdessä vanhan 600 tonnin nosturin kanssa Turun telakan päivittäisen nostokapasiteetin ja mahdollistaa isompien ja pidemmälle varusteltujen suurlohkojen rakentamisen ja nostamisen.


Konecranes toimittaa Meyer Turun telakan uuden Goliath-nosturin
Turun Sanomat


Turun telakalta 35 miljoonan euron nosturitilaus Suomeen
Talouselämä


Turun telakan kapasiteetti kolminkertaistuu uuden nosturin myötä
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku,telakka: