Meyer Turku investoi 17 miljoonaa euroa Piikkiön hyttitehtaaseen

Meyer Turku investoi 17 miljoonaa euroa kokonaan omistamaansa Piikkiön hyttitehtaaseen. Investointi sisältää uuden kokoonpanotehtaan, jossa on täysin automatisoitu kokoonpanolinja. Vanha osavalmistushalli kunnostetaan ja laajennetaan valmiiden hyttimoduuleiden varastoksi. Uudistuksen yhteydessä Piikkiö Worksin toimistotilat siirretään Piikkiön keskustaan valmiisiin tiloihin.

Piikkio Worksilla on hieno menneisyys – maailman ensimmäiset esivalmistetut hytit rakennettiin Piikkiössä 34 vuotta sitten.  Esivalmistetut hytit myös nopeuttavat Meyer Turun laivanrakennusta, nyt pystytään rakentamaan selvästi isompia aluksia lyhyessä ajassa.

-Uudistukset ovat paras tapa turvata työpaikat Piikkiössä pitkällä aikavälillä, Piikkiö Worksin toimitusjohtaja Ari Kumpulainen sanoo.


Meyer Turku investoi 17 miljoonaa euroa Piikkiön hyttitehtaaseen
Varsinais-suomen Yrittäjä-lehti


Meyer investoi 17 miljoonaa euroa Piikkiön hyttitehtaaseen
Turun Sanomat


Jälleen investointi Turun laivanrakentamiseen! ”140 000 onnistuneesti toimitetun hytin jälkeen on aika ottaa askeleita eteenpäin…”
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku, alihankkijat: