Woikoski harkitsee Turun toimipisteen sulkemista

Oy Woikoski Ab, joka on kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita tarjoava yhtiö, aloittaa yt-neuvottelut. Neuvottelujen piirissä on koko Woikosken henkilöstö. Neuvottelut voivat johtaa enimmillään 70 palvelussuhteen päättymiseen. Suunnitelmissa on Kotkan, Turun, Varkauden ja Imatran toimipisteiden mahdollinen sulkeminen ja koko yrityksen toimintojen uudelleenorganisointi.

Yt-neuvotteluiden taustalla on merkittävästi muuttunut markkinatilanne, olennaiset muutokset yhtiön toimintaympäristössä, tiukentunut kilpailutilanne ja toiminnan tehokkuuden lisäämistarve.


Woikoski harkitsee Turun toimipisteen sulkemista
Turun Sanomat


Taas jaetaan potkuja yt-Suomessa: 70 ulos
Talouselämä


Woikoski vähentää jopa 70
Yle


Woikosken omistaja palasi tauon jälkeen toimitusjohtajaksi – aloittaa ison saneerauksen
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: