Virtuaalinen verkosto Ideoi yrittäjille

Ideoi syntyi varsinaissuomalaisten yrityspalveluja tarjoavien toimijoiden ajatuksesta perustaa alueellinen ideapankki, josta uudesta yritystoiminnasta kiinnostuneet voivat löytää ideoita ja kumppaneita. Keskustelujen ja eri mallien vertailun jälkeen toimijat päätyivät käynnistämään toiminnan LinkedIn-ryhmänä.

Ideoi on syntynyt osana Turku Science Park Oy:n johdolla toimivaa Y2 – Yhteistyöllä yritysaihioita -hanketta. Euroopan Aluekehitysrahaston rahoittamassa hankkeessa ovat mukana myös Ukipolis Oy, Yrityssalo Oy, Suomen Humanistisen ammattikorkeakoulun yrityspalvelu Humak Creve sekä Boost Turku ry. Hanketta tukevat myös Loimaan ja Paraisten kaupungit.


Ideoi jakaa liiketoimintaideoita ja luo kumppanuuksia
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yrittäjyys: