Turun telakalle koulutetaan osaajia

Turun telakan viime kesän laivatilaukset alkavat poikia lisätyötä myös alihankkijoille. Telakalla tarvittavia osaajia on haettu Varsinais-Suomesta kuluvalla viikolla käynnistyneeseen koulutusohjelmaan (haku päättyy 13.5.2016, koulutus alkaa 16.8.2016), jossa koulutetaan telineasennuksen ja eristystyön ammattilaisia. Ramirentin, Te-palveluiden ja Saranen Consulting Oy:n toteuttama koulutus on osin Varsinais-Suomen ely-keskuksen rahoittama.

Tavoitteena on, että kolme kuukautta kestävän koulutuksen jälkeen kaikki sen suorittaneet henkilöt rekrytoidaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrykoulutuksen aikana siihen valikoituneet saavat 18 päivää ammattikoulutusta ja lopun ajan he perehtyvät työtehtäviin käytännössä telakalla.

lisätty hakuaika 7.4.2016 klo 18.25


Turun telakalle koulutetaan osaajia Varsinais-Suomesta
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta telakka, rekrykoulutus: