Turing-puhelimen tuotanto alkamassa toukokuussa Salossa

Turing Robotics Industries -yhtiön johtaja Steve Chao varmisti, että toukokuun aikana tuotanto käynnistyy ja Salo palaa taas puhelinvalmistajaksi ja kulutuselektroniikan viejäksi. TRI on ottanut Nokian entisen koetehtaan vuokralle Microsoftilta ja tuotantotiloissa tehdään nyt tarvittavia muutostöitä.

Chao on optimistinen Turing-puhelimen mahdollisuuksista markkinoilla. Suomessa ja Salossa on saatavilla tietoturva-alan huippuammattilaisia, joita TRI on erityisen kiinnostunut palkkaamaan. Chaon mukaan myös käyttöjärjestelmän lisenssi suomalaisen Jollan kanssa on järjestyksessä. Turing-puhelin tulee käyttämään Sailfish 2.0 -käyttöjärjestelmää Turingin omalla käyttöliittymällä varustettuna.


Turing-puhelimen Steve Chao: Toukokuussa markkinoilla on taas älypuhelin Made in Salo.
Salon seudun Sanomat


Kova talous -haastattelussa Salon kohuyrittäjä Steve Chao: Kännykkävalmistus alkaa taas, mutta riittävätkö kiinalaisyrityksen rahat?
Yle


Turingin toivotaan tuovan Saloon positiivista ilmapiiriä
Yle


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta matkapuhelinteollisuus, Salo: