Pilkington palkkaa kymmeniä Laitilan tehtaalle

Lasituotteiden valmistaja Pilkington Automotive Finland on rekrytoinut alkuvuoden aikana hyötyajoneuvojen lasituksia valmistavalle Laitilan tehtaalleen yli 20 henkeä. Ennen kesää uusien työntekijöiden määrä saattaa nousta jopa lähes kolmeenkymmeneen.

Väkeä on palkattu alkuvuoden aikana kaikille tuotanto-osastoille. Kevään aikana aiotaan mahdollisesti rekrytoida vielä yksittäisiä työntekijöitä.

– Meille voi aiempaan tapaan jatkossakin laittaa avoimia hakemuksia Pilkingtonin verkkosivujen kautta. Toivommekin, että niitä tulisi, vaikka varsinainen rekry päättyy, sanoo tehtaan henkilöstöhallinnosta vastaava Heli Nieminen.


Pilkington pestannut kymmeniä Laitilaan ja aikoo jatkaa
Turun Sanomat


Kovaa menoa Laitilassa – Kymmeniä uusia työpaikkoja
Tekniikka&Talous


Pilkington palkkaa kymmeniä Laitilan tehtaalle
Länsi-Suomi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat, autoteollisuus: