Salon työpaikat katoamassa

Sanmina Corporation aikoo lopettaa tehtaansa Salossa. Tehtaanjohtaja Riikka Hallikainen-Broens vahvistaa Salon Seudun Sanomille, että yt-neuvottelut on Salossa aloitettu. Pienmekaniikan ja ohutlevytuotteiden valmistus Joensuunkadulla työllistää noin 80 ihmistä.

Salon seudun työpaikoista on muutamassa vuodessa kadonnut 7 500, kun Microsoftinkin irtisanomiset otetaan huomioon. Tilastojen mukaan Salon seudulla oli tammikuussa yli 4 300 työtöntä. Prosentteina se tarkoittaa 17,4 prosentin työttömyysastetta, joka on noussut jo 1990-luvun laman lukemiin. Salon tilanne ei juuri helpotu, vaikka amerikkalaisen Turing Robotic Industriesin lupaukset matkapuhelintuotannon aloittamisesta osoittautuisivat todeksi.


Sanmina aikoo lopettaa Salon tehtaan
Salon Seudun Sanomat


Salon töistä meni 28 prosenttia
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Salo, yt-neuvottelut: