Caruna vie sähköverkkoaan maan alle Varsinais-Suomessa

Caruna maakaapeloi noin 180 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa Pyhen, Mynämäen, Mietoisten, Nousiaisten, Askaisten ja Lemun alueilla. Maakaapelointihanke kestää vuoden 2016 alusta vuoden 2017 loppuun.

Sähköverkkoa siirretään maan alle suojaan sään vaihteluiden aiheuttamilta sähkökatkoilta. Parannushankkeet työllistävät suoraan noin 110 henkilöä ja niiden arvo on noin 11 miljoonaa euroa. Urakoitsijakumppanina on Eltel Networks Oy.


Caruna vie sähköverkkoaan maan alle Varsinais-Suomessa
Turun Sanomat


Caruna maakaapeloi Pyhen, Mynämäen, Mietoisten, Nousiaisten, Askaisten ja Lemun alueella
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta sähköala:

  • Caruna vie sähköverkkoaan maan alle Varsinais-Suomessa 17.3.2016 - Caruna maakaapeloi noin 180 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa parantaakseen sähkönjakelun toimitusvarmuutta. Parannushankkeet työllistävät suoraan noin 110 henkilöä.
  • TLT-Group työllistää Varsinais-Suomessa 7.12.2015 - TLT-Group on solminyt yhteistyösopimuksen Sähkönsiirtoyritys Carunan kanssa. Sähkönjakeluverkon rakentaminen työllistää merkittävän määrän alan osaajia.
  • Easy Led Oy:ssa yt-neuvottelut 1.7.2015 - Salolainen led-valaisimia valmistava Easy Led -yritys on aloittanut yt-neuvottelut. Irtisanomistarve on kuudesta seitsemään henkilöä.
  • Salon kaupungin katuvalojen uusiminen tuo töitä sähköalalle 29.4.2015 - Turku Energia toteuttaa Salon kaupungin noin 5 300 elohopeahöyryvalaisinta uusimisen led-valaisimiin. Turku Energia sitoutuu kymmenen vuoden palvelusopimukseen valaisinten kunnossapidon osalta. Valaisimet toimittaa salolainen Easy LED Oy.
  • Caruna investoi yli neljä miljoonaa euroa sähkönsiirtoverkkoon Halikossa 21.1.2015 - Sähkönsiirtoyhtiö Caruna käynnistää Halikossa paikallisesti merkittävän sähköverkon parannushankkeen. Caruna investoi sähköverkon parannustoimenpiteisiin alueella yhteensä noin 4,1 miljoonaa euroa. Investoinnin työllistävä vaikutus alueella vastaa noin 41 henkilön vuosittaista työmäärää.