Turkulainen Elomatic toteuttamaan Turun telakan kehityshankkeita

Elomatic on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Meyer Turku Oy:n tuotannon investointi- ja kehityshankkeita Turun telakalla. Telakka hyödyntää uusien tuotantotapojen ja investointien määrittelyssä sekä hankinnoissa Elomaticin apua.

– Projektissa voimme yhdistää osaamistamme teollisuuden kehitysprojekteista ja tehdassuunnittelusta laivasuunnitteluun, Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo kertoo.

Rautaheimo kertoo olevansa iloinen siitä, että toimisto pääsee rakentamaan Meyerin kanssa yhtä maailman tehokkainta Lean-periaatteita, eli tehokkuutta ja suunnitelmallisuutta korostavaa mallia soveltavaa telakkaa. Meyerin investointiohjelman johtaja Janne Luukkonen pitää hyvänä, että telakka saa Suomessa avukseen paikallisia ja asiantuntevia kumppaneita.


Meyer Turku ja Elomatic yhteistyöhön Turun telakan investointiohjelmassa
Aamuset


Turkulainen Elomatic toteuttamaan Turun telakan kehityshankkeita
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta meriteollisuus, Meyer Turku: