Åbo Akademi vähentää 87 työpaikkaa

Åbo Akademi vähentää henkilöstöään 87 henkilöllä. Yhteensä 47 henkilöä irtisanotaan. Muut vähennykset ovat määräaikaisen työsuhteen päättymisiä tai eläkkeelle siirtymisiä ilman, että tehtävää täytetään uudelleen. Irtisanottavista 10 on opetus- ja tutkimushenkilöstöä ja loput muuta henkilöstöä. Irtisanomiset toteutetaan huhtikuun aikana. Työnantaja tarjoaa muun muassa muutostukea ja apua työnhakuun.

– Olemme tehneet kaikkemme irtisanomisten minimoimiseksi. Rahoituksen voimakas vähentyminen kuitenkin valitettavasti pakottaa meidät työntekijöiden irtisanomiseen, sanoo rehtori Mikko Hupa.


Åbo Akademi vähentää henkilöstöään 87 työntekijällä
Aamuset


Åbo Akademin henkilöstö vähenee 87 työntekijällä – irtisanottavia 47
Turun Sanomat


Åbo Akademi irtisanoo 47 työntekijää
Yle


Åbo Akademi vähentää 87 työpaikkaa
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Åbo Akademi, yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: