Turkulaisille tukioppilaille kesätöitä MLL:n avulla

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Turun paikallisyhdistys on useana vuonna edistänyt Turussa toimivien tukioppilaiden kesätyön saantia. Tänä kesänä kymmenen tukioppilaana toimivaa nuorta saa yhdistyksen avulla työpaikan, jonka nuori hakee itse. MLL Turku maksaa yritykselle neljän viikon työjaksosta rahallista tukea 800 euroa.

Kymmenen MLL:n kouluttamaa tukioppilasta sai ennen maaliskuun alkua perehdytyksen kesätyöhakuun. Nuorten tehtävänä on löytää itse työpaikka lapsi- ja nuorisotoiminnan järjestöistä tai yrityksistä. Viime vuonna osa tukioppilaista löysi kesätyöpaikan päiväkodin tai seurakunnan palveluksessa. Yrityksiä toivotaan jatkossa mukaan enemmänkin.


Turkulaisille tukioppilaille kesätöitä MLL:n avulla
Turun Sanomat


MLL tukee turkulaisnuoria työllistymisessä
Aamuset


MLL auttaa nuoria saamaan kesätöitä
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: