Vielä on haussa kesätyöpaikkoja ja kesätyöseteleitä

Muumimaailma on Varsinais-Suomen suurin kesätyöntekijöiden työllistäjä, alueen ely-keskuksen tilastojen mukaan. Avoinna on niin roolihahmojen kuin huoltohenkilöiden ja asiakaspalvelijoiden paikkoja. Hakuaikaa on helmikuun loppuun asti, mutta hakemuksia on tullut jo yli 1 500.

Suuria kesätyöllistäjiä on myös S-ryhmä. Kesko ja K-kauppiaat puolestaan työllistävät noin 5 000 ihmistä kesäksi koko maassa. Osassa paikoista kesätyönhaku on jo päättynyt, mutta vielä on haussa paikkoja.

Turun kaupungin omaan toimintaan työllistettäville nuorille on tänä vuonna 200 paikkaa. Näiden lisäksi yhteistyössä Turun Ohjaamon, työllisyyspalvelukeskuksen yritystiimin sekä vapaa-aika toimialan kesken on jaossa nuorille kesätyöseteleitä, joilla nuori hakeutuu itsenäisesti kesätöihin ajalla 1.6.–31.8. yritykseen, järjestöön, seurakuntaan tai säätiöön.


Nämä työnantajat tarjoavat nyt eniten kesätöitä – jättilista 16 maakunnasta
Ilta-Sanomat


Kesätyön saa Varsinais-Suomessa helpommin kuin aikaisemmin
Yle


Kesätyösetelillä aiotaan työllistää kesällä 200 nuorta
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: