Työttömiä työllistetään rekrykoulutuksilla Turun seudulla

Työnhakijoita on reilusti enemmän kuin avoimia työpaikkoja. Tästä huolimatta kaikkiin avoimiin paikkoihin ei löydetä osaajia. Muun muassa Varsinais-Suomessa työnhakijoita valmennetaan rekrykoulutusten avulla vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita. Viime vuonna Turun seudulla työllistyi sata henkilöä rekrykoulutusten avulla.

– Työnhakijoiden tämänhetkinen osaaminen ja avoimien työpaikkojen vaatimukset eivät vain kohtaa toisiaan, toteaa Business manager Tiina Mäkinen Saranen Consultingilta.

Sarasen yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa toteuttamat rekrykoulutukset työllistivät viime vuonna uusia ammattilaisia asiakaspalvelutehtäviin, teollisuuden aloille sekä IT-alan tehtäviin.


Työttömiä työllistetään rekrykoulutuksilla Turun seudulla
Turun Sanomat


Rekrykoulutuksen avulla työllistyi sata viime vuonna Turun seudulla
Aamuset


Haussa oleva työvoimakoulutus Varsinais-Suomessa
Te-palvelut


Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrykoulutus: