Työttömiä työllistetään rekrykoulutuksilla Turun seudulla

Työnhakijoita on reilusti enemmän kuin avoimia työpaikkoja. Tästä huolimatta kaikkiin avoimiin paikkoihin ei löydetä osaajia. Muun muassa Varsinais-Suomessa työnhakijoita valmennetaan rekrykoulutusten avulla vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita. Viime vuonna Turun seudulla työllistyi sata henkilöä rekrykoulutusten avulla.

– Työnhakijoiden tämänhetkinen osaaminen ja avoimien työpaikkojen vaatimukset eivät vain kohtaa toisiaan, toteaa Business manager Tiina Mäkinen Saranen Consultingilta.

Sarasen yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa toteuttamat rekrykoulutukset työllistivät viime vuonna uusia ammattilaisia asiakaspalvelutehtäviin, teollisuuden aloille sekä IT-alan tehtäviin.


Työttömiä työllistetään rekrykoulutuksilla Turun seudulla
Turun Sanomat


Rekrykoulutuksen avulla työllistyi sata viime vuonna Turun seudulla
Aamuset


Haussa oleva työvoimakoulutus Varsinais-Suomessa
Te-palvelut


Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrykoulutus:

  • Rekrytointikoulutuksille lisämääräraha 25.1.2017 - Varsinais-Suomen meri- ja autoteollisuuden rekrytointikoulutuksiin on myönnetty kolme miljoonan lisämääräraha. Työ- ja elinkeinoministeriön myöntämä määräraha turvaa vuoden 2017 koulutukset. Rekrytointikoulutuksia tarjotaan esimerkiksi autonrakennuksen ja laivasuunnittelun tehtäviin. Kolmen miljoonan potti rekrytointikoulutukseen Varsinais-Suomeen – Ely-keskus iloitsee Yle Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrykoulutus:
  • Meyerilla rekrytointikoulutuksia 10.10.2016 - Parhaillaan Meyerin laivanrakennusoppilaitoksessa on käynnissä kaksi laivalevyseppähitsaajien koulutusta ja yksi laivasuunnittelijoiden koulutus. Työpaikan saa noin 90 prosenttia opiskelijoista. Tällä hetkellä työttömille ja työttömyysuhan alla oleville on haussa kaksi laivalevyseppähitsaajan rekrytointikoulusta, jotka alkavat ensi vuoden alkupuolella Meyer kouluttaa töihin – Työntekijöistä nyt pulaa Turkulainen Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksen haussa oleva työvoimakoulutus Tuoreimmat artikkelit aiheesta telakka:
  • Staria rekrytoi osaamiskeskukseen Turkuun 31.8.2016 - Tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö Staria Oyj kouluttaa rekrykoulutuksen avulla 15 uutta asiantuntijaa. Turkuun perustetaan kansainvälisen osaamiskeskuksen ensimmäinen tiimi, johon rekrytoitavat sijoittuvat. Staria perustaa kansainvälisen tieto- ja taloushallinnon osaamiskeskuksen, ensimmäinen tiimi Turkuun Aamuset Recruitment Program: NetSuite ERP & International Accounting (nro 668397) TE-palveluiden haussa oleva työvoimakoulutus Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrytointi:
  • Turun telakalle koulutetaan osaajia 7.4.2016 - Telakalla tarvittavia osaajia koulutetaan telineasennuksen ja eristystyön ammattilaisiksi rekrykoulutuksessa.
  • Työttömiä työllistetään rekrykoulutuksilla Turun seudulla 24.2.2016 - Rekrytointikoulutusten toivotaan antavan apua haastavaan tilanteeseen. Koulutuksissa selvitetään, millaista osaamista työnantajat tarvitsevat, ja suunnitellaan tarpeita vastaava koulutus uusille työntekijöille.