Yrittäjät haastetaan tarjoamaan nuorille kesätöitä

Suomen Yrittäjät haastaa yrittäjät tarjoamaan nuorille kesätöitä. Kesätyöllistämiseen yrittäjät saavat nyt apua jo kuudetta kertaa käynnistyvästä Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta. Nuoren kesätyöpaikan etsimistä on haluttu helpottaa. Siksi vastuulliset kesätyöpaikat kootaan tällä kertaa yhteistyössä Oikotien kanssa suoraan kampanjasivustolle.

Vastuullinen kesäduuni on suunnattu 14–29-vuotiaille nuorille. Kampanja tähtää sitouttamaan entistä enemmän työnantajia toimimaan yhteiskunnallisen hyvän puolesta ja tarjoamaan nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja. Vuonna 2015 kampanjaan osallistui 262 työnantajaa lähes 40 000 vastuullisella työpaikalla.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvään kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus

Kampanjassa #kesäduunaa2016 haastetaan varsinaissuomalaiset yrittäjät konkreettiseen toimintaan nuorten hyväksi.
Tavoitteena on työllistää kesällä 2016 tuhat 15-18 –vuotiasta nuorta Varsinais-Suomessa. Näin tuetaan nuorten mahdollisuuksia saada työkokemusta ja oppia työelämän perusteita.


Suomen Yrittäjät haastaa tarjoamaan nuorille kesätöitä
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Nuorille duunia kampanjan avulla – ”Yrittäjille hyötyä ja positiivista mainetta”
Yrittäjät


Varsinais-Suomen Yrittäjät palkkaa kaksi nuorta kesällä töihin #kesäduunaa2016 –kampanjan puitteissa ja haastaa jäsenet mukaan!
Varsinais-Suomen Yrittäjät


Ilmoittautuminen Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjaan
Vastuullinen kesäduuni 2016


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, yrittäjä: