Turun työllisyystoimikunta esittää yhdistyksille ja yrityksille tukea työllistämiseen

Turun työllisyystoimikunta esittää liki puolta miljoonaa euroa viidelle yritykselle työllistämiseen. Rahoitusta esitetään perustettavalle Arbeetti Oy:lle uudenlaiseen tehostettuun tapaan työllistää erittäin pitkään työttömänä olleita, Passaa Palvelut Oy:lle pitkäaikaistyöttömien työllistämisen portaisiin, Psykologitiimi Päämäärä Oy:lle uuden valmennusmallin toteuttamiseen, Lounas-Suomen työllistäjille pitkäaikaistyöttömien aktivointiin ja työllistämiseen sekä IntoJobille yksityisille työnantajille työllistämiseen täsmävalmennuksen avulla.

Turun kaupunginvaltuusto myönsi talousarviossa miljoonan työttömyyden hoitamiseen. Kaupunginhallitus on aiemmin hyväksynyt käytettäväksi osan Turun Seudun TST ry:n tekstiilikierrätykseen ja osan nuorten kesätyöseteleihin. Työllisyystoimikunta päätti myös, että jatkovalmistellaan lisämäärärahaesitystä, jolla voidaan rahoittaa vielä muitakin yhdistysten ja yritysten työllistämishankkeita, jotka auttavat työllistymistä ja tuovat säästöä työmarkkinatuen kuntaosuuksiin.


Turun työllisyystoimikunta esittää yhdistyksille ja yrityksille tukea työllistämiseen
Aamuset


Työllisyystoimikunta: Viisi yritystä työllistämään
Turkulainen


Turku rahoittaa viiden yrityksen työllistämistä
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Turun kaupunki, työllistäminen: