Kesätöitä Turussa, Koskella ja Naantalissa nuorille

Naantalin kaupunki palkkaa tänä vuonna 110 naantalilaista 16 vuotta täyttänyttä nuorta neljän viikon kesätyöjaksolle. Kaupunki myös tukee yrityksiä ja yhdistyksiä, mikäli ne työllistävät ilman kaupungin kesätyöpaikkaa jääneitä nuoria. Hakuohjeet ja -lomake löytyvät osoitteesta www.naantali.fi/tyopaikat

Kosken kunta palkkaa myös ensi kesänä enintään 30 vuonna 2000 tai sitä aiemmin syntynyttä nuorta kuukauden kesätyöharjoitteluun. Lisäksi kunta maksaa 180 euron tuen niille yrityksille, jotka palkkaavat kunnan kautta työtä hakeneen nuoren vähintään kuukaudeksi.

Turun kaupunki on avannut kesätyöhaun 310 tarjolla olevaan paikkaan. Kesätyöpaikkoja ei enää arvota, vaan 16–18-vuotiaat turkulaisnuoret voivat hakea mieluisaa työtehtävää toimialoittain. Tänään alkanut haku jatkuu 18. helmikuuta saakka. Hakemukset täytetään sähköisesti. Linkki lomakkeeseen sivulla www.turku.fi/kesatyot


Koskelta kesätöitä 30 nuorelle
Auranmaan viikkolehti


Naantali palkkaa 110 kesätöihin
Turun Sanomat


Turun kaupungin kesätyöhaku alkoi – tarjolla yli 300 paikkaa
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: