Lidl hakee taas opiskelijoita korkeakouluunsa

Saksalainen päivittäistavarakauppa Lidl hakee uusia kaupanalan ammattilaisia opiskelemaan ketjun omaan korkeakouluun. Haku lokakuussa 2016 käynnistyvään ohjelmaan päättyy 21. helmikuuta. Saksassa ja Suomessa toteutettavaan kolmivuotiseen Duales Studium -ohjelmaan haetaan nuoria jo kolmatta kertaa.

Ohjelmasta valmistuvat saavat kansainvälisen korkeakoulututkinnon. Opiskelijoille maksetaan kuukausipalkkaa koko opintojen ajan. Lidl korvaa opiskelijalle myös majoituskulut Saksan työskentelyjaksojen ajalta.


Palkka jopa 1800 e/kk ja ilmainen majoitus – Lidl hakee taas opiskelijoita korkeakouluunsa
Helsingin Uutiset


Haku Lidlin palkalliseen korkeakoulutukseen alkanut
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala, korkeakoulu:

  • Uusi hyvinvointikauppaketju luo jopa tuhat työpaikkaa 14.3.2017 - Kesko ja lääkkeiden vähittäis- ja tukkukauppias Oriola-KD perustavat uuden hyvinvointikauppaketjun, jonka ensimmäiset liikkeet aukeavat syksyllä. Tarkoituksena on perustaa sata myymälää ja verkkokauppa. Työntekijätarve on jopa tuhat henkilöä. Kilpailuviranomaisten hyväksyntää odotetaan vielä. Suomeen avataan uusi kauppaketju – Kesko ja Oriola-KD luovat jopa tuhat uutta työpaikkaa Taloussanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat:
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Tuko Logistics käynnistää 240 työpaikkaa koskevat yt:t 14.4.2016 - Tuko Logistics etsii kuumeisesti uusia asiakkaita Lähikaupan hankintojen siirtyessä vähitellen Keskoon. Yt-neuvottelujen kohteena on puolet henkilöstöstä.
  • Kauppa työllistää entistä enemmän miehiä 14.4.2016 - Miesten osuus kaupan palkansaajista kasvoi viime vuonna ja yltää nyt lähes tasoihin naisten määrän kanssa. Viime vuonna myös osa-aikaisten työntekijöiden määrä ja osuus alan palkansaajista laskivat hieman.
  • Korkeakoulujen toinen yhteishakuaika alkamassa 15.3.2016 - Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika 16.3.–6.4.2016. Hakeminen tapahtuu netissä, Opintopolku-palvelussa.