RAY tukee nuorten työllistämistä 670 000 eurolla Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomessa toimivat sosiaali- ja terveysalan järjestöt saavat Raha-automaattiyhdistykseltä avustusta nuorten palkkaamiseen 368 831 euroa. Avustus käytetään vaikeasti työllistyvien, työttömien ja vailla koulutusta olevien nuorten palkkaamiseen. Vuoden 2016 aikana paikka aukeaa Varsinais-Suomessa 14 työttömälle nuorelle. Tuki on osa RAY:n Paikka auki -avustusohjelmaa.

Lisäksi RAY myöntää lähes 300 000 euroa nuorten työelämävalmiuksia vahvistaville hankkeille. Varsinais-Suomessa toimii Turun Kanavan Nuoriso ry:n Aqoon-hanke ja Lasten ja Nuorten hyvinvointi KOTAry:n Operation Awesome -hanke.


RAY:ltä 670 000 euroa nuorten työllistämiseen Varsinais-Suomessa
Turun Sanomat


RAY myöntää 670 000 euroa Varsinais-Suomen nuorten työllistämiseen
Aamuset


RAY tukee nuorten työllistämistä 670 000 eurolla Varsinais-Suomessa
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta nuoret, tyollistäminen: