Kesätyöpaikkojen ja -setelien haku alkoi Raisiossa

Raision kaupungin arvottavien kesätyöpaikkojen ja kesäsetelien haku on alkanut ja päättyy 4.3. kello 15. Kesätyötä haetaan sähköisesti osoitteessa: www.raisio.fi/tyopaikat. Paperisia hakulomakkeita on kirjastossa, kaupungintalon neuvonnassa ja NuoLi-palvelupisteessä.

Kesätyöt ovat neljän viikon jaksoja kesä–heinäkuun aikana. Palkka työstä on 785 euroa. Arvottava kesäseteli on puolestaan 300 euron tuki yritykselle, joka palkkaa raisiolaisen nuoren vähintään neljäksi viikoksi. Kesätyöt ja -seteli on tarkoitettu vuosina 1990–2000 syntyneille raisiolaisille nuorille.


Kesätyöpaikkojen ja -setelien haku alkoi Raisiossa
Turun Sanomat


Raisio jatkaa kesätöitten arvontaa
Turkulainen


Avoimet työpaikat
Raision kaupunki


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: