Turun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksessa avoimet ovet

Turun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksen kouluttajien ja opiskelijoiden kanssa pääsee keskustelemaan torstaina 11. helmikuuta kello 14–17 Lemminkäisenkadulla DataCityssä aikuiskoulutuksen tiloissa on avoimet ovet.

Tilaisuudessa mukana myös Turun oppisopimustoimisto. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.


Turun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksessa avoimet ovet
Aamuset


Aikuiskoulutuksen avoimet ovet 11.2. klo 14-17
Turun ammatti-instituutti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta aikuiskoulutus:

  • Turun Akk:lla yt-neuvottelut 7.3.2016 - Turun Aikuiskoulutuskeskus vähentää 10 prosenttia henkilöstöstään. Yt-neuvotteluiden syynä on Ely-keskuksen säästöt työvoimakoulutuksessa, josta puolet AKK:n liikevaihdosta tulee.
  • Turun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksessa avoimet ovet 3.2.2016 - Turun ammatti-instituutti kutsuu kuuntelemaan ja keskustelemaan kouluttajien ja opiskelijoiden kanssa, mitä aikuiskoulutuksella on tarjota sinulle: uudella tutkinnolla uusi suunta elämääsi tai miten voit kehittää olemassa olevaa ammattitaitoasi.
  • Aikuiskoulutuksen kysyntä kasvussa Turussa 29.9.2014 - Tarjolla on ammatillisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, lukuisilla eri rahoitusmuodoilla ja aloilla. Opiskelijamäärä on kasvanut huomattavasti kuluneen vuosikymmenen aikana.
  • Artukaisiin aikuiskoulutuksen kampus 18.8.2014 - Turun Aikuiskoulutuskeskus (AKK) on keskittämässä toimintaansa Artukaisiin. Tillerinkadun vieressä olevien varastohallien edustan kentälle aiotaan rakentaa kokonaan uusi oppilaitosrakennus.
  • Aikuiskoulutusta tarvitaan enemmän kuin koskaan 22.5.2014 - Vaikka koulutusjärjestelmämme on monessa suhteessa hyvällä pohjalla, haastavat talouden tekninen muutos, tarve työurien pidentämiseen sekä nopeasti muuttuva työelämä suomalaisen koulutusjärjestelmän muutokseen. Tämä koskee etenkin aikuiskoulutusta jonka kehittäminen… Read more "Aikuiskoulutusta tarvitaan enemmän kuin koskaan"