Noin 5000 nuorta saa kesätyökokemusta K-duunista

Eniten K-ryhmässä kesätyötä nuorille ja opiskelijoille tarjoavat K-ruokakaupat. Kesä on sesonkiaikaa rautakaupoissa, jotka myös palkkaavat kausityöntekijöitä esimerkiksi piha- ja puutarhaosastoille. Keskon puolella kesätyöpaikkoja on tarjolla muun muassa varastoissa.

Kaupoissa nuorten K-duuniin kuuluu pääasiassa tuotteiden hyllyttämistä, kauppakunnon ylläpitoa sekä asiakaspalvelua. Erityisesti pienissä kaupoissa työtehtävät usein monipuolistuvat ja vastuuta saa lisää, kun kesä etenee ja taidot karttuvat.

Kesko ja K-kauppiaat työllistävät nuoria montaa eri väylää pitkin. Tutustu ja tienaa – kesäharjoitteluohjelmassa sadat peruskoululaiset ja lukiolaiset saavat vuosittain kokemusta kaupan alasta. Moni kauppias ottaa opiskelijoita opintojen työssäoppimisjaksoille.


Noin 5 000 saa K-työtä – ”Jakaantuu siten, että…”
Talouselämä


Noin 5000 nuorta saa kesätyökokemusta K-duunista
Kesko


Avoimet kesätyöpaikat
Kesko


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: