Englanninkielisten koulutusten hakijamäärät kasvussa ammattikorkeakoulussa

Vuoden ensimmäisessä yhteishaussa kohteina olivat englannin kielellä suoritettavat korkeakoulututkinnot. Turun ammattikorkeakoululla oli tarjolla neljä hakukohdetta. Yhteishaussa Kansainvälisen liiketoiminnan Master-tason koulutuksen hakijamäärä lähes kolminkertaistui viime vuoteen verrattuna. Myös Bachelor-tason kokonaishakijamäärä kasvoi viime vuoteen verrattuna. Lisäksi hakukohteina olivat tietotekniikan insinööritutkinto ja Salosta Turkuun tänä vuonna siirtyvä sairaanhoitajakoulutus. Opiskelu nyt haussa olleissa koulutuksissa alkaa syksyllä.

Kevään toisessa yhteishaussa ajalla 16.3.–6.4. on Turun ammattikorkeakoulussa 60 hakukohdetta, AMK- ja YAMK-tutkintokoulutuksia.


Englanninkielisten koulutusten hakijamäärät kasvussa ammattikorkeakoulussa
Aamuset


Englanninkieliset koulutukset vetävät
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yhteishaku, ammattikorkeakoulu: