Varsinais-Suomi saa 43,6 miljoonaa työllisyysrahaa

Hallitus on päättänyt kuluvan vuoden työllisyysmäärärahojen jaosta. Varsinais-Suomi saa Ely-keskuksille jaetusta 502,7 miljoonan euron summasta 43,6 miljoonaa. Rahat käytetään pääosin työvoima- ja kotoutumiskoulutukseen, palkkatuettuun työhön, starttirahaan sekä työllisyyspoliittisiin avustuksiin.

Lisäksi ministeriön kohdennettavaksi jätettiin 82,7 miljoonaa euroa, josta valtaosa tulee myöhemmin Ely-keskusten käyttöön. Kyseiseen summaan sisältyy esimerkiksi äkillisiin rakennemuutoksiin suunnattu 20 miljoonaa euroa sekä kotoutumiskoulutukseen varattu 22,7 miljoonaa, mikä jaetaan kun pakolaiset ovat asettuneet alueille.


Varsinais-Suomi saa 43,6 miljoonaa työllisyysrahaa
Turun Sanomat


Varsinais-Suomeen 43,6 miljoonaa euroa työllisyysmäärärahaa
Salon Seudun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta ely-keskus, työllisyysmääräraha: