Turun telakka lomauttaa ensi kesänä

Meyer Turun telakka lomauttaa kesällä noin sata työntekijää terästuotannosta. Telakka aloitti maanantaina yt-neuvottelut. Yhteensä terästuotannossa on töissä lähes 500 telakan työntekijää ja kokonaismäärä telakalla on noin 1500 henkeä.

Meyer Turusta kerrotaan, että telakan tilauskirjan hyvästä tilanteesta huolimatta osaan tuotantoa osuu hiljainen kohta, ja tämän johdosta käynnistettiin yt-neuvottelut. Yhtiön varatoimitusjohtaja Tapani Pulli vakuuttaa, että kyse on vain väliaikaisesta vaiheesta ennen syksyn tuotantonousua.


Turun telakka lomauttaa ensi kesänä
Turun Sanomat


TS: Meyerin Turun telakalla yt-neuvottelut – Tallink ei tilaakaan toista laivaa?
Yle


TS: Telakka lomauttaa sata työntekijää
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku, yt-neuvottelut: