Arkea tarjoaa kesätöitä kaikilla toimialoillaan

Arkea palkkaa tänä vuonna noin 60 kesätyöntekijää. Yhtiö hakee kesätyöntekijöitä kaikille toimialoilleen: ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- sekä kunnossapitopalveluun. Eniten kesätyöpaikkoja on siivous- ja ruokapalveluissa. Kesätyöt sijoittuvat pääasiassa Turkuun, mutta paikkoja on tarjolla myös yhtiön muissa toimipaikoissa Loimaalla, Salossa ja Uudessakaupungissa.

Arkea on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa. Jokainen kesätyöntekijä saa aikanaan kirjallisen työtodistuksen. Kesätyöntekijöiden perehdytykseen ja ohjaukseen panostetaan ja heidän palkkansa on työehtosopimuksen mukainen.


Arkea tarjoaa kesätöitä kaikilla toimialoillaan
Aamuset


Tule meille töihin!
Arkea


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret:

One thought on “Arkea tarjoaa kesätöitä kaikilla toimialoillaan

Kommentointi on suljettu.