Kesätöitä noin tuhannelle nuorelle Siwoissa ja Valintataloissa

Yli tuhat nuorta saa ensi kesänä töitä Suomen Lähikaupan myymälöistä. Kesätyöhaku Siwoihin ja Valintataloihin käynnistyy helmikuussa. Haku 13–18-vuotiaille nuorille suunnattuun Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan käynnistyi maanantaina ja jatkuu helmikuun loppuun.

Siwoihin ja Valintataloihin palkataan kesäkaudella satoja työntekijöihin eri puolille maata. Jokainen kesätyöntekijä perehdytetään kaupan perustöihin perehdyttämiseen erikoistuneessa kaupassa eli perehdytyspuodissa.


Osuuskaupoista kesätöitä noin 13 000 nuorelle, Siwoissa ja Valintataloissa tuhannelle
Aamuset


Yli 1 000:lle tärähtää töitä kesäksi
Talouselämä


Kesätöihin Siwaan tai Valintataloon?
Suomen Lähikauppa Oy


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: