S-ryhmä työllistää nuoria

S-kaupparyhmä aikoo tarjota ensi kesäksi yhteensä noin 13 000 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa myymälöissään ja ravintoloissaan. S-ryhmän tiedotteen mukaan nuorista noin puolet on Tutustu ja tienaa -harjoittelijoita ja puolet kesätyöntekijöitä. Lisäksi ryhmä tarjoaa jo työsuhteessa oleville osa-aikaisille työntekijöille lisätunteja kesällä.

Kesätöitä ja harjoittelupaikkoja on tarjolla Prismoissa, S-marketeissa, ABC liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemisalalla. Tarjolla on muun muassa myyjän, liikennemyymälätyöntekijän ja tarjoilijan pestejä. Työtehtävät vaihtelevat avustavista vaativiin.


Tuhansille nuorille löytyy kesätöitä S-ryhmästä ja osuuskaupoista
Turun Sanomat


Nyt tuli Suomen kovin kesäpestaus: 13 000 töihin
Talouselämä


S-ryhmä lupaa kesätöitä 13000 nuorelle
Taloussanomat


Osaksi työporukkaa ja oikeisiin töihin
S-ryhmä


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: