Lukkotehdas aloittaa irtisanomiset Kemiönsaarella

Björkbodan lukkotehtaalla aloitetaan irtisanomiset vuoden alkupuoliskolla. 15 henkilöä menettää työpaikkansa.

Yt-neuvottelut käytiin jo vuonna 2014, ja pahimmillaan puhuttiin yli kolmenkymmenen hengen vähennystarpeesta. Irtisanomistarve on puolittunut vuodesta 2014, koska moni on suostunut eläkejärjestelyihin. Töitä on kuitenkin ollut riittämiin, ja väenvähennyksiä lykättiin.

– Meillä oli jopa muutaman prosentin parempi myynti vuonna 2015 verrattuna vuoteen 2014, ja tilanne on ollut sellainen, että kaikkia käsiä on tarvittu, sanoo tehtaanjohtaja Jouni Haapaniemi.


Lukkotehdas aloittaa irtisanomiset Kemiönsaarella
Yle


Björkbodan lukkotehdas irtisanoo 15 työntekijää
Salon Seudun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta lukkotehdas:

  • Lukkotehdas aloittaa irtisanomiset Kemiönsaarella 21.1.2016 - Abloyn lukkorunkoja tekevä Björkbodan lukkotehdas irtisanoo 15 henkeä Kemiönsaarelta.
  • Abloy Oy irtisanoo 35 10.4.2014 - Abloy irtisanoo tulevan syksyn ja ensi vuoden aikana 35 henkeä. Yhtiö sai keskiviikkona päätökseen tammikuussa aloitetut yt-neuvottelut. Lukkorunkojen yksikössä käytyjen neuvotteluiden jälkeen yhtiö on päättänyt hankkia komponentit ja osan tuotteista ulkoa. Lukkorunkojen kokoonpanotoiminta sekä OEM-logistiikkakeskustoiminta jatkuvat Björkbodassa. Tuotekehitys, tuotehallinta, myynti ja hankinta jatkavat toimintaansa nykyisessä muodossa. Yhtiö arvioi tarvitsevansa järjestelyiden jälkeen vielä noin viidenkymmenen henkilön työpanosta. Lopullinen irtisanottavien määrä riippuu