Lidl palkkaa yli 1 000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea

Yli tuhat työntekijää ensi kesäksi palkkaava Lidl on aloittanut kesätyöntekijöiden haun. Suurin osa työpaikoista on kesäsijaisuuksia myymälöissä sekä Lidlin kahdessa jakelukeskuksessa Janakkalassa ja Laukaalla. Kesätyöntekijöitä haetaan myös toimihenkilötehtäviin yhtiön pääkonttoriin Vantaalle. Aiempi työkokemus ei ole kaikissa tehtävissä välttämätön. Myymälään hakijoille hygieniapassi katsotaan eduksi.

Lidl on mukana myös Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa, jossa sitoudutaan muun muassa huolelliseen perehdytykseen, oikeudenmukaisiin kesätyösopimuksiin ja hyvään viestintään rekrytointiprosessissa.

Lisäksi Lidl tarjoaa tänäkin vuonna yli 500 Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkaa. Kahden viikon mittaiseen palkalliseen harjoitteluun voivat hakea 14–17-vuotiaat nuoret, jotka ovat peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai valmentavassa koulutuksessa ja joilla ei ole aiempaa työkokemusta kaupan alalta.


Lidl palkkaa yli tuhat työntekijää kesäksi, haku käynnissä
Aamuset


Tuhat töihin Suomen Lidleihin – Haku alkoi
Talouselämä


Lidl palkkaa yli 1 000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea
Lidl


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: