Lidl palkkaa yli 1 000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea

Yli tuhat työntekijää ensi kesäksi palkkaava Lidl on aloittanut kesätyöntekijöiden haun. Suurin osa työpaikoista on kesäsijaisuuksia myymälöissä sekä Lidlin kahdessa jakelukeskuksessa Janakkalassa ja Laukaalla. Kesätyöntekijöitä haetaan myös toimihenkilötehtäviin yhtiön pääkonttoriin Vantaalle. Aiempi työkokemus ei ole kaikissa tehtävissä välttämätön. Myymälään hakijoille hygieniapassi katsotaan eduksi.

Lidl on mukana myös Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa, jossa sitoudutaan muun muassa huolelliseen perehdytykseen, oikeudenmukaisiin kesätyösopimuksiin ja hyvään viestintään rekrytointiprosessissa.

Lisäksi Lidl tarjoaa tänäkin vuonna yli 500 Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkaa. Kahden viikon mittaiseen palkalliseen harjoitteluun voivat hakea 14–17-vuotiaat nuoret, jotka ovat peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai valmentavassa koulutuksessa ja joilla ei ole aiempaa työkokemusta kaupan alalta.


Lidl palkkaa yli tuhat työntekijää kesäksi, haku käynnissä
Aamuset


Tuhat töihin Suomen Lidleihin – Haku alkoi
Talouselämä


Lidl palkkaa yli 1 000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea
Lidl


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret:

  • Posti tarjoaa kesätöitä 2400:lle 21.4.2017 - Posti palkkaa noin 2400 kesätyöntekijää erityisesti postin- ja sanomalehtien varhaisjakeluun, mutta myös muihin tehtäviin. Työpaikkoja on eri puolilla Suomea. Varsinais-Suomeen palkataan 330 kesätyöntekijää. Kesätyö tarjolla 2 400 nuorelle – paikkoja ympäri Suomen Turkulainen Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö:
  • Kesätyöntekijöiden työehdot samat kuin muilla työntekijöillä 19.4.2017 - Kesän lähestyessä työsuojeluviranomainen muistuttaa, että kesätyöntekijöiden työehdot ovat samat kuin muillakin ja alle 18-vuotiaita koskevat tietyt erityissäännökset. Kesä- ja kausityöntekijöiden työoloja ja työsuhteen ehtoja valvomalla varmistetaan, että myös kausityöläisillä ja nuorilla työntekijöillä on oikeudenmukaiset työsuhteen ehdot sekä turvallinen ja terveellinen työympäristö. Kesätyöntekijällä samat työehdot kuin muillakin Aluehallintovirasto Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret:
  • Työpajatoimintaan 1,8 miljoonaa euroa valtionavustusta 6.4.2017 - Lounais-Suomen aluehallintovirasto on jakanut vuodelle 2017 valtionavustuksia nuorten työpajatoimintaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle. Avustusta saa 32 hanketta yhteensä 1,8 miljoonaa euroa. Nuorten työpajatoimintaan 1 800 000 euroa valtionavustusta Lounais-Suomen aluehallintovirasto Tuoreimmat artikkelit aiheesta nuoret:
  • 50 nuorta kesätöihin alueen yhdistyksiin OP Turun Seudun tuella 5.4.2017 - Tulevana kesänä 50 Turun seudulla asuvaa 15-17-vuotiasta nuorta pääsee jälleen 2 viikoksi kesätöihin alueen yhdistyksiin OP Turun Seudun tuella. Pankki maksaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa/nuori. Mukana kesätyökampanjassa on iso joukko Turun alueen yleishyödyllisiä yhdistyksiä sekä monen tyyppisiä pestejä. Luvassa on koko joukko mielenkiintoisia tehtäviä esimerkiksi lasten ja nuorten leireillä, urheilukerhoissa ja kesätapahtumissa. Nuoret voivat hakea kesätyöpaikkaa lähettämällä hakemuksensa suoraan
  • Parhaan kesätyönantajan palkinto Vahanen Rakennusfysiikka Oy:lle 11.11.2016 - Vahanen Rakennusfysiikka Oy on palkittu Suomen parhaana kesätyönantajana Akavan opiskelijoiden kilpailussa. Vahanen Rakennusfysiikka Oy on ympäri Suomea toimiva rakennusalan asiantuntijaorganisaatio, joka erottui kilpailussa panostuksellaan perehdytykseen ja myöhempiin työllistymismahdollisuuksiin. Vahanen Rakennusfysiikka Oy palkittiin Suomen parhaana kesätyönantajana Työ- ja elinkeinoministeriö Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö: