Kauppakorkeakoululla opiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut

ContactExpo on korkeakouluopiskelijoille suunnattu rekrytointitapahtuma keskiviikkona 20. tammikuuta. Turun kauppakorkeakoulun tiloissa järjestettävät kaupungin suurimmat akateemiset rekrytointimessut keräävät opiskelijoita mm. Turun kauppakorkeakoulusta, Turun yliopistolta, Åbo Akademista sekä Turun ammattikorkeakoulusta. ContactExpo toimii kohtaamispaikkana nuorille osaajille ja tulevaisuuden kykyjä arvostaville yrityksille. Messuille odotetaan yli kahta tuhatta kävijää.

Messuilla järjestetään myös cv-kuvausta ja -klinikkaa ja miniluentoja aiheista henkilöbrändäys ja piilotyöpaikat.


Kauppakorkeakoululla opiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut
Aamuset


ContactExpo
KKOY ja KY-Kasino


Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrytointitapahtuma, akateemiset:

  • Do it digi! 29.2.2016 - Ajatus on yksinkertainen: työpaikoilla on tarve tehostaa toimintaa ja parantaa palveluita digitalisaation avulla. Turun ja Salon seudulla on paljon työtä etsiviä ICT-ammattilaisia. Yhdistetään nämä kaksi ja saadaan… Read more "Do it digi!"
  • 300 kesätyöpaikkaa etsi tekijäänsä Salossa 17.2.2016 - KesäDuuni 2016 -tempaus kokosi paikalliset yritykset ja nuoret kesätyönhakijat rekry-tapahtumaan.
  • Kauppakorkeakoululla opiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut 19.1.2016 - Turun kauppakorkeakoululla järjestetään Turun suurimmat akateemiset, opiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut keskiviikkona 20. tammikuuta.
  • ICT-Cityssä RekryIT-messut 15.1.2016 - RekryIT-messut on tapahtuma, jossa on mahdollisuus luoda uusia yhteyksiä IT-alan osaajien ja yritysten välillä.
  • Akateeminen työttömyys kasvanut 26.11.2015 - Akava esittää useita keinoja korkeakoulutettujen työttömyyden vähentämiseksi ja vaatii työttömyystilanteeseen nopeita korjauksia. Korkeakoulutettuja on kuitenkin työttöminä yhä vähemmän kuin muuta työvoimaa.