#Kesäduunaa2016 -kampanja – kesätöitä nuorille

Varsinaissuomalaiset yritykset haastetaan mukaan kampanjaan, jonka tavoitteena on työllistää kesällä mahdollisimman suuri joukko 15–18-vuotiaita nuoria. Kampanjan toteuttavat Salon Yrittäjät ry, Varsinais-Suomen Yrittäjät ry, Varsinais-Suomen liitto ja Turun ammattikorkeakoulu.

Kampanjassa panostetaan suoriin kontakteihin yrittäjäjärjestöihin ja yrityksiin sekä oppilaitoksiin. Mukaan ilmoittautuvien yritysten ja nuorten yhteystiedot kerätään sähköiseen rekisteriin.  Tavoitteena on löytää toisilleen soveltuvat kesätyöpaikat ja tekijät. Yritykset saavat kesäsijaisia luonnikkaasti ja mahdollisesti tulevaisuudessa hyviä työntekijöitä.


#Kesäduunaa2016 -kampanja kesätyöllistämisen edistämiseksi käynnistynyt
Aamuset


Yrittäjä, tee merkittävä teko – palkkaa nuori kesällä 2016
Yrittäjät, Varsinais-Suomi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö, nuoret: