Mein Schiff 5 aikataulussa vesille – telakalla riittää töitä

Meyer Turun telakalla Pernossa laskettiin vesille ensimmäinen kokonaan Meyerin perheen omistuksessa rakennettu laiva. Mein Schiff 5 on sisaralus viime keväänä telakalta luovutetulle Mein Schiff 4:lle. Rakentaminen on sujunut aikataulussa ja suunnitellusti. TUI Cruises on ollut tyytyväinen työn etenemiseen ja yhteistyöhön Meyer Turun kanssa.

Nyt vesille lasketun Mein Schiff 5:n jälkeen ensi vuonna valmistuu Pernossa jo tekeillä oleva Mein Schiff 6. Kesällä telakalta kerrottiin, että Turussa tullaan rakentamaan TUI Cruisesille myös risteilijät Mein Schiff 7 ja 8. Telakan tilauskirjassa on töitä vuoteen 2020 asti.


Mein Schiff 5 laskettiin vesille Turussa
Turun Sanomat


Mein Schiff 5 aikataulussa vesille
Turkulainen


Kolmas Mein Schiff -alus laskettiin vesille Pernossa
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku, telakka: