ICT-Cityssä RekryIT-messut

Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemiassa toimiva osuuskunta Droppi järjestää ICT-alan verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuman Turun ICT-Cityssä keskiviikkona 20. tammikuuta kello 14–18.

Messujen pääsponsori on Microsoft yhdessä Smartsalon kanssa. Tapahtumaan osallistuu 20 eri näytteilleasettajaa, ja messuvierailijoita odotetaan osallistuvan noin 300. Näytteilleasettajia ovat muun muassa Progman Oy (MagiCAD), Legioona, Solita, ja Tehden Oy. Tapahtumaan osallistuu myös eurooppalainen työnvälitysverkosto EURES.


ICT-Cityssä järjestetään RekryIT-messut
Aamuset


RekryIT-messut
Osuuskunta Droppi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta it-ala, rekrytointitapahtuma:

  • Microsoftilta viime syksynä irtisanotuista puolet työllistynyt uudestaan 27.5.2016 - Jopa puolet Microsoftin Espoon, Salon ja Tampereen yksiköistä viime vuonna irtisanotuista henkilöistä on työllistynyt uudestaan. Keskiviikkona pamahti käyntiin uusi neuvottelukierros, kun yhtiö ilmoitti irtisanovansa 1 350 työntekijää.
  • Microsoftin irtisanomiset iskevät Saloonkin 25.5.2016 - Microsoftin tänään aloittamat yt-neuvottelut koskevat myös miltei 300 entistä Salon toimipisteen työntekijää. Saloon parhaillaan rakentuva teollisen internetin osaamiskeskittymä tarvitsee lisää osaajia ja voi mahdollisesti tarjota työnsä menettäville uusia ura- ja yrittäjyysmahdollisuuksia kaupunginjohtajan mukaan.
  • Suomalaisten kiinnostus Virossa työskentelyyyn kasvanut 16.5.2016 - Kaksi kolmesta kyselyyn vastanneesta sanoi, että voisi harkita Virossa asumista tai työskentelyä. It-alan ammattilaiset suhtautuivat muita suopeammin ajatukseen Virossa työskentelystä.
  • Työttömyyden kasvu pysähtynyt it-alalla 18.4.2016 - Informaatioteknologia-alan työttömyyden kasvuvauhti on pysähtynyt ja kääntynyt joillakin paikkakunnilla jopa selkeään laskuun.
  • ICT-palkinto Smartsalolle 10.3.2016 - ICT Teko 2015 -palkinnon sai tänä vuonna Smartsalo ry. Palkinnon myönsi Turun kauppakamarin ICT-valiokunta.