Vartiointiliike Turvatiimi myydään Norjaan

Atine Group Oy on tehnyt sopimuksen Turvatiimi Oy:n osakekannan myymisestä norjalaiselle turvallisuuspalveluiden tuottajalle Sector Alarmille. Turvatiimi on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluita ja -ratkaisuja toimittava yhtiö. Sector Alarm Group on yksityinen norjalainen yhtiö, joka tarjoaa turvallisuusratkaisuja kuluttajille ja p&k-yrityksille Norjassa, Ruotsissa ja Irlannissa. Yhtiö on kasvanut viime vuosina vahvasti niin orgaanisesti kuin useilla yritysostoilla.

Turvatiimin palveluksessa Suomessa on yli 1 000 henkilöä. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakkaisiin. Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro jatkaa tehtävässään.


Vartiointiliike Turvatiimi myydään Norjaan
Taloussanomat


Yli 1 000 henkeä työllistävä suomalaisyritys myytiin norjalaisille
Talouselämä


Atine myy Turvatiimin norjalaiselle Sector Alarmille
Arvopaperi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta vartiointiala: