Ammatti-instituutissa koulutusmessut

Turun ammatti-instituutin TAIstep-koulutusmessut tarjoavat tiistaina 19. tammikuuta nuorille tulevaisuuden suunnittelun tueksi monipuolista tietoa ammatillisista opinnoista. Messut järjestetään kello 15–18 Turun ammatti-instituutissa Kellonsoittajankadulla.

Messuilla esittäytyvät kaikki Turun ammatti-instituutin koulutusalat yksivuotisia koulutuksia unohtamatta. Työnäytökset havainnollistavat, mitä eri ammateissa tehdään. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kello 16.30 infotilaisuus kaksoistutkinnon opiskelemisesta. Luvassa myös infoa urheilijakoulutuksesta, yrittäjyysopinnoista sekä kilpailutoiminnasta.

Kevään 2016 yhteishaku syksyllä alkavaan koulutukseen käynnistyy helmikuussa. Hakuaika alkaa 23. helmikuuta ja päättyy 15. maaliskuuta. Turun ammatti-instituutissa on haettavana noin 1 500 aloituspaikkaa. Sähköinen haku on osoitteessa www.opintopolku.fi.


Ammatti-instituutti järjestää ammatinvalintamessut
Aamuset


Ammatti-instituutissa koulutusmessut
Turkulainen


TAIStep -ammatinvalintamessut 19.1.
Turun ammatti-instituutti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta ammatilinen koulutus:

  • Ammatti-instituutissa koulutusmessut 14.1.2016 - Turun Ammatti-instituuti esittelee nuorille koulutustaan TAIstep-messuilla. Ammatti-instituutissa on haettavana noin 1500 aloituspaikkaa kevään yhteishaussa.
  • Yhteishaun opiskeluvalinnat valmistuneet 11.6.2015 - Lukioiden ja ammattikoulujen opiskeluvalinnat ovat valmistuneet. Entistä suurempi osa hakijoista onnistui saamaan opiskelupaikan. Yhteishaussa opiskelupaikan sai yhteensä 70 300 oppilasta.
  • Nuorten ammattitaidon SM-kisat Turussa 4.5.2015 - Taitaja, Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Kohderyhmänä ovat ammatinvalintaansa pohtivat peruskoulun seitsemäs- ja kahdeksasluokkalaiset mutta myös aikuiset ammatinvaihtajat.