Ravintola-alan henkilöstöpalveluyritys Smile laajenee Turussa

Smile Henkilöstöpalvelut vahvistaa asemaansa Turussa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n tytäryhtiö Smile Palvelut Turku Oy on ostanut TOR-Palvelut Oy:n liiketoiminnan 1.1.2016 alkaen. Samalla Smile solmi pitkän yhteistyösopimuksen Oldfellows Oy:n omistuksessa olevien Turun Oopperaravintolat Oy:n ja Juhla-Ansa Oy:n kanssa. Sopimus koskee henkilöstöpalveluita.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä. Yritys välittää työvoimaa yli kahdelle sadalle ravintolayritykselle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on jo lähes 3000 ravintola-alan ammattilaista. Elokuussa 2014 siitä tuli osa pörssiyhtiö Restamax Oyj:tä.

− Henkilöstöpankkimme kasvaa lähes sadalla uudella ravintola-alan työntekijällä. Kaupan myötä saamme oman toimitilan Turkuun ja paikallisen henkilöstöpäällikön. Tämä parantaa merkittävästi nykyisten asiakkaidemme palvelua Turun alueella ja antaa hyvän pohjan palvella myös uusia alueen ravintola-asiakkaita, Smile Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Sami Asikainen kertoo.


Smile Henkilöstöpalvelut osti TOR-Palveluiden liiketoiminnan
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Yrityskauppa tuo Turkuun 100 uutta työpaikkaa – ”Parantaa merkittävästi palvelua”
Yrittäjät


Smile Henkilöstöpalvelut vahvistaa asemaansa Turussa ostamalla TOR-Palveluiden liiketoiminnan
Aamuset


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta ravintola-ala, henkilöstövuokraus: