Ideaverstailta uusia ideoita työllistymiseen ja yritysten kehittämistarpeisiin

Turun TUTTU-6Aika -osahankkeessa yhdistetään yritykset ja työnhakijat uudella tavalla; Turun ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden vetämissä Ideaverstaissa. Hanke auttaa yrityksiä kehittämishaasteissa, tukee työnhakijoita työpaikan löytämisessä ja yritystoiminnan perustamisessa sekä luo Turkuun uutta palvelumallia työllisyyden hoitamiseen.

TUTTU-6Aika-hanke on Euroopan sosiaalirahaston ja Turun kaupungin rahoittama 6Aika-pilottihanke. Hanke toimii yhteistyössä TE-toimiston, Turun yrittäjien, V-S Yrittäjien sekä yrityspalvelukeskus Potkurin kanssa.


Turkulaisille työnhakijoille tarjolla ideaverstaita
Aamuset


Ideaverstailta uusia ideoita työllistymiseen ja yritysten kehittämistarpeisiin
Turku


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työllistäminen: